![]() |
Renault 11 GTE
Original sau modificat?!
Salutare tuturor. Am citit mult pe acest forum si am vazut ca sunt multi proprietari de reno 5 GTT pastrate original sau modificate si de aceea m-am gandit sa intreb aici ... Am un renault 11 turbo 1.4,am cumparat acum 3 ani,dar fara turbina,nu prea ma interesa atunci,dar anul trecut am avut un accident de motocicleta si de atunci am avut timp sa ma gandesc ce si cum. Intrebarea suna cam asa:cum merita mai bine?sa imi refac motorul asta de 1.4 benzina sa pun turbina sa segmentez motorul refacut total sau sa pun un alt motor pe masina....am vazut ca multi au pus 1.7turbo motor de volvo ,dar am vazut ca unii au pus motor de 1.8 16v motor de r19 ... deci pe mine ma intereseaza si consumul,eu nu vreau sa particip la curse(deocamdata nu,poate peste cativa ani,poate) , numai daca-i dau talpa sa mearga, sa aiba putere. Acu motorul meu de 1.4 fara turbina consuma undeva pe la 6-7.5L ,daca asi pune turbina mi-ar creste mult consumul,am auzit de la unii ca daca asi pune turbina mi-ar scadea consumul ceea ce nu cred....cam cat consuma celelalte 2 motoare mentionate de mine si dintre ele care ii mai usor de montat pe renoul meu,daca stiu bine r5GTT si r11 gt turbo is identice ca motorizare suporturi,numai ca r11ul are mai mult loc. Bine probabil o sa imi ziceti ca daca conteaza pt mine consumul dece nu pun un motor de 1.1 sau 1.6 diesel:-P,nu conteaza asa de mult,dar nici nu vreau sa imi consuma 16-20 la 100km. Deci ce imi ziceti,ce sfaturi puteti sa imi dati? Ms mult anticipat ....va doresc drumuri bune fara incidente neplacute;) |
Re: Renault 11 GTE
Atatea raspunsuri/sfaturi/idei nu am primit niciodata in viata mea:lol:
MULTUMESC MULT !!!:lol: Se poate inchide !!! multumesc |
masina s-a vandut la ORADEA :D
|
12 Attachment(s)
dupa cum ziceam anul trecut, masina a ajuns la oradea. dupa 1 an de zile am ajuns sa fiu noul proprietar al acestui 11 TURBO:X masina a fost revopsita complet, rosu mat cu negru mat, inca mai am de lucru la ea, de retusat, de montat sper reusesc sa pun si turbina inapoi sus in viitorul apropiat:)
DACA POATE UN MODERATOR SA MUTE TOPICUL LA "MASINA MEA" MULTUMESC. |
Quote:
si scuze de off de Dacia Yce se mai stie ceva ? |
ai si restul pieselor pentru montare turbo-ului?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning