![]() |
lipit plafon bmw e 36
salut stie cineva care ma poate indruma spre un tapiter care sa-mi lipesca si mie plafonul la un e 36 coupein mare parte este ok dar sunt cateva zone in care este desprins.multumesc frumos
|
Re: lipit plafon bmw e 36
Quote:
|
eu nu vreau sa-l retapitez doar lipit .chestia este ca la mine este pe undeva pe la jum si de aceea tr sa dau jos toata magaria asta.merci oricum de sfat
|
Tot cu prenandez l-am "rezolvat" si eu la mine . Mai bine iti iei material si il schimbi tot.
|
am plafon de m de ce sa-l schimb .nu este atins cu tigara ,nu este rupt ,taiar,etc.vreau doar sa-l lipesc nimic mai mult
|
E la alegerea ta cum procedezi . Bafta la reconditionat !
|
E bine totusi ca nu ti a recomandat sa iti iei alta masina ... ce rost are sa lipesti plafonu? :rolleyes2
|
a reusit cineva sa lipeasca plafonul si sa arate ok? cum?
|
eu mi-am facut singur plafon negru....exista un raion in magazinul obor unde au material special pt plafon auto. este negru si pe spate are ca un plastic sa nu iasa prenandezul pe partea cealalta. costa in jur de 35 lei mp. iti trebuiesc 2mp + 2-2,5kg prenandez si bineinteles muuuulta rabdare. Eu l-am facut impreuna cu nevasta-mea si a iesit direct oem;)
Daca incerci sa il lipesti pe ala de pe masina iti va iesi prenandezul prin panza aia 100% si iti faci nervi aiurea. Daca te hotarasti sa-l retapitezi suna-ma si iti spun pas cu pas ce sa faci sa iti iasa top zustand:D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning