![]() |
Machetele mele - kona4
5 Attachment(s)
Pun si eu aici cateva poze poate o sa va para un pic neobisnuit deoarece eu nu am modele noi decat vechii aici vad ca marea majoritatea a colectilor is machete noi,modele noi in fine enjoy
|
Re: Machetele mele - kona4
Īnţeleg ...nu ai machete noi sau arătoase să zic ...dar pozele alea nu le poţi face şi tu īn aşa fel īncāt să arate bine machetele ? Puţin efort nu strică ;)
|
Mitsu acela este un AutoArt, varianta Rally Art....? Daca da, poate nu stiai ca o asemenea piesa nici nu ar fi trebuit scoasa din cutie , nu spun neglijata .
|
Quote:
Fa'ti timp si de machete kona4 , eu la 3zile le sterg de praf, cu toate ca stau inchise in vitrina de sticla ... |
Au, da ce ai tu acolo, numai batrane, bravo, fff frumoase:!:
Bine ai venit si astept sa le prezinti pe fiecare in parte, bafta:!::!::!: |
is ferite de praf nu stiu despre ce vorbesti odata intr-un an le sterg de praf vitina protejeaza foarte bine ,am machete din 60 asa ca evoul ala nu e cel mai rar de acolo !
|
4 Attachment(s)
poze vw 1600,1200 matchbox lesney
mercedes bot de cal matchbox superfast si roti nasture citroen cx norev |
Foarte frumoase, babele tale:!:
|
mersi mai pun poze in cazul asta ! Am observat ca pe forumul asta nu prea este cultura pentru machete din astea numai modele noi si tunate de prost gust
|
Foarte frumose machetutele tale, imi plac mult astea mai batrane cu personalitate. Chiar te rog sa mai pui poze cu ele dar mai intai sa citesti regulamentul sectiunii, sa vezi cate si cum se posteaza. Bun venit si spor cu prezentarile, un abonat ai deja ;).
|
am vazut la inceput un BMW 2002, la prima vedere nu l.am zarit 'scos din cutie'
asa ca abia ii astept prezentarea :) apropo. ai putea citi regulamentul sectiunii, daca vrei. |
Quote:
|
da nu stiu ce sa zic acuma am verificat nu are nici macar firimitura de praf pe el locuiesc intr-o zona unde strazile is curatate constant deci chiar si daca aspir sau sterg praful se pune greu dupa aia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza de grup
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning