![]() |
Golf 6 vs Megane Coupe vs Pro_cee'd
Intr-un buget de 13.000-14.000 Euro care credeti ca se incadreaza mai bine raport calitate si pret?
|
Re: Golf 6 vs Megane Coupe vs Pro_cee'd
ar trebui sa mai iei in calcul si costurile post achizitie de intretinere aici as fi si eu interesat sa aflu care este mai rentabil...
|
Masina pe care as da banii ar fi, fara sa stau pe ganduri, Megane 3 usi. Dar nu cunosc costurile de intretinere la fiecare si nici dotarile si motorizarile cu care vin la banii astia.
Ar prinde bine niste detalii. |
Din punct de vedere pret optiuni Cee'd este clar in avantaj, la fel si garantia reala.
Dar Golf este mai premium, un sasiu mai nou si mai bun, dar in aceeasi bani il iei chel. Megane-ul Coupe deasemenea este un model nou in comparatie cu Ceed, este si foarte aratos, nu sta rau nici pe optiuni, problema sunt costurile de intretinere. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa vezi garantia reala, inclusiv a trenului de rulare si sa ti se arate ce includ reviziile pana la 100 k de km, ca Renault sunt parsivi si cam la fel si VW. Sa nu inghiti vrajeala cu "n" ani sau 100 k de km ca aia este o garantie partiala nu totala. |
Golful6 e clar peste celelalte 2, problema e ca la 13-14,000 iei un golf destul de chel si cu motorizare minima, pe cand un pro ceed sau mai ales megane le iei mai dotate si mai bine motorizate.
Eu personal as merge pe seat leon, care e cam aceeasi mancare de peste cu golful dpdv tehnic (mai putin interiorul care e clar mai nasol decat la golf) dar e mai ieftina. |
Quote:
MI se pare interesanta motorizarea de 1.2 TSI de 105cp la G6 |
Golf 6 este foarte tare in clasa, chiar are finisari superioare, o platforma buna, vezi ce optiuni negociezi in bugetul de care dispui ca sigur negociaza.
Si nu uita sa-ti dea oferta semnata si stampilata inclusiv cu specificatia detaliata a garantiei (inclusiv tren de rulare), intervalele de revizii si chiar si costul actual al reviziilor, ca altfel te mint in fata nesimtitii. O sa se cam fastaceasca sa faca asta dar tine-te scai. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai greu negociezi la Modele cu aparitie foarte recenta sau cu comenzi in asteptare, dar mai rar pe criza asta. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ca suspensie iti pot spune ca sunt identice ,care e mai antifonata habar n-am |
Quote:
Chiar si interiorul are materiale mai bune si un design atat exterior cat si interior net superior. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning