![]() |
[My Scoot] RDX's Malaguti F12
16 Attachment(s)
Salut din nou!Postez de aceasta data scuterul unui prieten pe care il ajut sa il faca sa arate foarte bine,si in special sa fie unic.
Malaguti F12 Set 80 cmc R4Racing Toba Aprilia SR50 Pleoapa "Bad Boy" home-made. Carene refacute luna asta. Pun si niste poze,eu sunt cel ce "lucra" acolo :D |
Re: RDX's Malaguti F12
Sunt bune aceste seturi R4racing?
|
Excelente.Super fiabile.
|
4 Attachment(s)
Fresh pictures :P
Saptamana asta sau cea viitoare vin urmatoarele: -Filtru aer TNT H5 Rosu -Toba Gianelli Next |
Frumos scuter insa nu vad cu ce ar fi unic :D
|
Nu prea mai vezi asa F12,stickerele sunt facute pe comanda,la fel si folia pe care sunt aplicate.
|
Si scuteru meu e unicat ! Are stickere cu gilera :rolleyes2
|
Nu crezi ca iei la misto scuterul omului degeaba?Ai mai vazut F12 care sa arate asa?Ma refer la benzile negre pe care sunt aplicate stickerele,forma&stuff.Nu cred ca ti-ar parea bine ca cineva sa te ia la misto degeba.Nu am nimic personal cu nimeni de pe forum,dar ma deranjeaza cand cineva imi ia munca la misto.Stima si sper sa ne vedem in trafic!
|
Sa-ti arat F12 unicat in ROMANIA?
|
Hai baga matrix niste poze cu F12-ele tau , te rog ! :D
Sa vada lumea ce e aia unicat. nu 2 stickere si un badboy din fibra :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Cam asta e,dar mai e destul de munca,inca nu e gata 100%.
|
Usor!First,nu vreau ca topicul sa degenereze in vreo tiganie.Scuterul e unicat prin orasul prin care stau eu,nu am pretentii de a fi o unicitate nationala sau mondiala.Ar trebui sa o luati mai usor,vad ca unii useri de pe aici(sper sa se simta),fac chestii de astea pe mai multe topic-uri pt post-uri.
|
bossule nu ai inteles ... unicat cand zici ... trebuie sa fie chiar unicat ... nu un f12 ca oricare si are niste ''aptipilduri'' pe el si gata e unicat ... ca eu dak am un f12 ca al tau ... si ii trag o vopsea argintie si scriu pe spate ''viata mea e manelele'' ... o sa fie unicat :P ...
ps: matrix :X e bomba rau f12'le tau ... dami si mie un ym ... ca vreau sa te intreb cate ceva despre f12 |
Gata!Hai sa ramanem ontopic,sa nu ne mai certam.Sa va traiasca motoarele,nu ca mie! :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning