![]() |
Vand Iphone
4 Attachment(s)
vand iphone NOU in cutie
2x bateri 1x pereche de casti 1x incarcator poate fi folosit si ca usb(mufa detasabila) Funcioneaza in orice retea Pret: 180 euro Negociabil. Tel.0761691769 |
Re: Vand Iphone
Quote:
Asta ii o replica infecta si nu valoreaza mai mult de 250-300 de ron !!! |
Quote:
daca tu gasesti la 300 ron bravo cumparati.. nu team obligat sa il cumperi pe al meu!! ROG FARA COMENTARI DE GENUL ACESTA!! il vrei bine!!! nuti place nu il cumpara!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Am gasit chiar si la 55 Euro(NOU) :lol: :arrow: |
Quote:
am vz ca si tu ai anunturi ca vinzi diferite lucruri si daca nu ai observat nu miam spus parerea pe topicurile tale.. poti inceta cu oftopicul pe anuntul meu? |
frateeee e mare replica mai mult de 300 de roni nu-ti da nici draq ... ala nu e original nici daca prinde aripi :))
|
Terminati cu offtopic-ul, daca voia sa dea o teapa nu punea si poza in care se vede adaptorul cardului sau meniul telefonului. Fiecare isi cere pe produs pretul pe care-l doreste, nu sunteti obligati sa cumparati de la el. Daca altcineva cumpara, cumpara pe banii lui nu pe ai vostri asa ca nu vad de ce ati face offtopic pe topicul omului. :???:
|
M-am saturat de romanisme de astea. Cica nu am scris ca e apple iphone... da ce firma mai face iphone? daca merge cu prostii bine daca nu, le zicem ca nu am zis ca e original.
Pt sergini0 se face offtopic pe anuntul omului pt ca induce lumea in eroare. Corect era daca tot vrei sa ii zici iphone la mizeria aia sa scrii ca e replica macar, pt ca nu toata lumea a tinut un iphone in mana sa stie diferenta. |
Up 500ron
|
Quote:
|
Up 490 ron.
|
Ofer 200 Ron
|