![]() |
BECURI XENON
Becuri xenon 7500°k- COSMOS BLUE
tip H1,,H4 ,H7 pret 65 euro setul(2 buc) nu necesita kit,plug-play si gata! de ce sa platesti peste 1000 de euro pt o instalatie care are doar 4800°k,cu numai 65de euro aveti posibilitatea sa aveti 7500°k!!! becurile merg instalate pe motoare,masini,camioane,camionete pt doritorii de senzatii tari -Xenon 8500°k ,H1,H4,H7 pret 90 euro setul(2buc) relatii : [email protected] |
adica vrei sa spui ca se pot monta pe o instalatie normala (cu 3 picioruse?! I_I)
|
Re:
Quote:
|
si tu esti in bucuresti?
|
Re:
Quote:
acum sunt acasa(BE) .luni m-am intors din Buc.am mai lasat cāteva seturi 2 x H7 (7500°k) si 2xH4 (6000°) in Bucuresti.intr-o saptamāna mai trimit in total 40 seturi. |
si eu daca vreau sa-mi iau cu cine vorbesc?
|
Re:
Quote:
|
ori esti prea prost ori habar nu ai despre ce vorbesti. tu ai habar din ce se compune o instalatie cu xenon ? cum poti sa aberezi ca vinzi becuri cu xenon auzi la el, care intra pe picioruse si atata tot. baga-ti mintile in cap
|
Re:
Quote:
citeste si baga la cap! |
tremelo daca zici ca dai moca pt o saptamana pot sa te jignesc si eu cam odata pe saptamana? :lol: :lol:
scuze de offtopic...sper sa nu te superi |
Re:
Quote:
peste 2 saptamāni trimit si becuri de 8500°k |
frate eu nu stiu ce soclu am doar ca este din ala cu 3 picioruse ,masina este un ford sierra di 86
|
Re:
Quote:
|
tremelo, sa inteleg ca vinzi doar bec cu xenon in el, nu toata instalatia? Eu stiam ca exista o intreaga instalatie cu gaz pt faruri cu Xenon... :? M-ar interesa si pe mine...dar sa vad cum lumineaza mai intai...
|
Re:
Quote:
becurile care le vānd nu implica nici un risc in plus ai +40% luminozitate si numai vb de loock. ex:la un bec h4 60/55w valoare consumata ai un ekivalent ca unul 100/90w fara a deranja ceilalti participanti la trafic. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning