![]() |
Cost tuning
1 Attachment(s)
Cred ca am postat corespunzator :?:
Familia mea are un VW Polo 9n 2003 si as vrea sa-l 'tunez' pe exterior...bara din fata, spate, lateral, jenti aliaj, pleoape sau capota peste faruri, eleron si cam atat :D, cam cat m-ar duce toata lucrarea? Peste 1000 de euro? LE: Am uitat sa precizez: E alb, 4/5 usi si e coaja(nu are nimic in plus in exterior, e ca in fabrica). As vrea sa arate cam asa: |
Re: Cost tuning
Quote:
Eleron - pas , nu merita , intri in kitch Bodykitul - depinde de care, oricum e peste 700euro ceva nou si destul de frumos Capota - in jur la 10 mil (vopsea , manopera ) , poate mai putin , nu stiu exact In principiu , o sa fie cu mult peste 1000 euro Bafta la cei 13 ani ai tai si multi inainte ! |
2 Attachment(s)
Totusi, la bodykit nu vreau toata bara sa o schimb de exemplu...vreau decat o prelungire cat de cat asortata si frumoasa...
Uite aici un exmeplu, dar pe rosu :( |
Ti-am lasat PM cu ceva folositor!
|
la 13 ani visam la un machbox ... si la un joc pe televizor ... nu ma gandeam cum sai modific la tata dacia :))
|
ce rau esti ma >:P...
lasal ca se linisteste el rapid cu tunningul masinii parintzilor :D |
Quote:
|
Nu prea cred ca te intereseaza ce fac eu la varsta mea sau ce trebuie sa fac...am si o viata personala, nu traiesc pe forumuri si alte d-astea ca voi.
Un moderator, TC please. |
hai dute la joaca si spunele copiilor din fata blocului cum vrei tu sa modifici masina lui tatato'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning