![]() |
Skoda
tuning pe skode exista! aratati-le
|
Re: Skoda
7 Attachment(s)
skoda unui amic
|
marfa rau skoda de sus, facuta ca sa atraga multe priviri. Dar sub capota are ceva?
|
skoda octavia LK, full option, 4x4 1.8 20v 150 cp, filtru sport + bara torsiune :P
|
In dotarea standard a masinii intra si tipa? :D
Este super.... |
nu inteleg de ce nu intra si skoda pe pagina principala ...
|
eu de cand am cautat rubrica sa postez masina asta nu am inteles......
|
O sa luam in considerare crearea unei sectiuni Skoda, atat in categoria Masina mea, cat si la Tuning pe marci. S-au strans ceva posesori de Skode pe forum si... se pare ca e nevoie de sectiuni.
|
e nu mai spune? te-ai prins si tu ca sunt ceva posesori de skoda? ce inseamna asta frate? trebuie sa-ti mai spun ca se justifica pe deplin sectiuni skoda? tu nu ai habar de clasamentele pe marci? tu nu te uiti pe strada sa vezi ca e plin de skoda?
nu inteleg cine hotaraste, dar e tare ciudat ca sunt marci mult, mult mai putin po****re la noi in tara, care au sectiuni si skoda nu ....:shock: cum vrei sa posteze oamenii? cand sectiunea nu exista? FA CEVA !! istetzule |
In primul rand, controleaza-ti vocabularu' si elimina cuvintele pe care mi le adresezi fara nici un motiv si pe care nu sunt obligat sa le inghit.
In al 2-lea rand, sectiuni pentru marcile de masini se fac atunci cand sunt cativa proprietari de astfel de marci pe forum. Altfel... acuza-ne ca n-am facut sectiune Ferrari :lol: Eu am spus ca voi vorbi cu administratorii forumului (eu sunt mai jos de admini) si o sa se creeze sectiune Skoda, asa ca nu vad de ce te ataci tu asa de mult. Mai bine stai linistit, ca-ti creste tensiunea si poate face vreo vena "POC"! :wink: |
Uite domn, s-au facut sectiunile!
* Masina mea; * TUNING pe marci. Acum poate sunt si eu istet! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning