![]() |
Probleme Tevion-MD9060
Buna am Cd player auto Tevion-MD9060.Problema este in felul urmator,dupa ce leg cd playerul nu merge nimic pe el,imi ia cd`ul inauntru totul functioneaza butoane absolut tot doar ca imi apare pe display CALL TELL.am apasat toate butoanele ce exista si nimic nu pot scoate scrisul acela...va rog sa ma ajutati cu un sfat,mi`a facut atatea nervi de imi vine sa`l arung la gunoi :sad:
va multumesc |
Re: Probleme Tevion-MD9060
Ai un fir legat aiurea la masa. Probabil unul maro ...
|
o sa sune urat,am 2 fire doar masa si curentul de la cs player am legat firul RED cu PINK la curent si BLACK la masa.
Ps: acuma ma`m uitat are firele urmatoare : 1Negru masa 2Rosu Curent 3Roz memoria 4(2 fire)albe boxe 5(2 fire)albastre boxe 6(2fire)gri boxe 7(2 fire)verde boxe 8 Galben pentru power antena 9 Si 2 mufe Alb/Rosu. |
Un fir iti scapa ...
|
si ma enerveaza,pe tot netul acesta nu gasesc un manual despre cum se leaga etc :(
|
Fii atent:
Undeva, ai un fir care comuta pe "mute" daca ai un car-kit pe masina. Vezi sa nu fie lipsa din mufa, sau zmuls etc ... si sa dea ce a mai ramas la masa. Asta inseamna mesajul care apare pe display. |
nu avea car-kit masina de pe care am luat`o jos....si eu din masina am doar 2 fire la ce sa leg cd`playerul,poate de acooo este problema..:-< daca te rog imi spui asa detaliat ce fire cum sa leg?
|
Nu conteaza daca avea sau nu car-kit masina. Cauta un manual de instalare pentru aparatul tau, altfel e aproape imposibil sa rezolvi problema de la distanta.
|
da nu gasesc:-<....am rascolit tot netul pentru un manual de instructiuni :cry: si nimic
|
problema este din Soft. nul pot repara doar daca gasesc un cd player identic sa scimb ceva.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning