![]() |
hip-hop/rap romanesc 4 car
Buna ziua ascultatori romanesti de muzica "de cartier"!
am in proiect sa realizez o compilatie foarte "true" de hip-hop/rap chiar si r&b(daca suna bine) 100%romanesc si cantat in ROMANA!melodii cat mai clasice,atat f. noi cat si mai vechi,tot ce e mai frumos si mai "adevarat" ca idee ma intereseaza melodiile care suna bine de tot in special instrumental dar si vocal,cat mai romanesti insa fara rap-ul mai mult "de caterinca"sau "underground" ci melodiile care suna intr-un anumit fel si basssssssul sa fie maxim! exemplul de melodii pe care le voi folosi: -La Familia & Uzzi-Vorbe -B.U.G-40 km -cine e cu noi -strazile etc... -Puya-vip,change,ne doare-n .u.a etc -Grasu xxl-elegant etc etc am de unde sa incep,am strans cateva melodii insa as mai vrea ajutor pt melodii care suna bine de tot in special instrumental,pt cine nu stie cum suna melodiile de mai sus si vor sa ma ajute ne auzim pe mess :) iar cine doreste sa ma ajute sa scrie aici melodiile sa le vada toti asa ne mai "cultivam" si noi toti :) orice ajutor e de bun augur desi stiu cam toata muzica astept noi ideii...mersi anticipat |
Re: hip-hop/rap romanesc 4 car
Parazitii-mereu la subiect
Parazitii - Ultimul buletin de stiri de la ora 5. Acum nu mai imi vine in minte melodii dar cel mai bine e sa cauti la topicul "Caut melodie!"ca sigur o sa gasesti acolo multe melodii si noi si vechi.Era bine daca dupa ce terminai compilatia sa o pui si tu sa o descarcam:DBafta :peace: |
1 Attachment(s)
uite un screen cu cateva din ele care suna ok inca mai caut am in winamp 450 de mel si le aud care suna adevarat dar orice sugestie e ok...parazitii mai rar ca sunt cu beatu mai lent asa...oricum merge :)
|
Mersi pentru screen:D
|
cp...daca nu ma aj nimeni ma descurc si singur...uite pt tine ultimele mel adaugate
morometii-oamenii mei Morometzii - Apel La Mase Morometzii se intoarce don baxter - din nou Codu Penal - Mod de viata bug mafia strazile BUG MAFIA VIATA NOASTRA tatae feat bitza-urmatorul pas raku-egali din nastere daca nu gasesti 1 din ele da-mi 1 pm si vb :) |
Acum le caut:D pe alea de pe screen le-am downloadat.Inca o data multumesc:D8):D
|
bug mafia gherila ptm
bug mafia n-ai fost acolo bug mafia o lume nebuna, nebuna de tot morometii romania trezeste-te bug mafia un 2 si 3 de zero bug mafia in anii ce au trecut bug mafia prin cartieru minunat bug mafia toti borfasii bug mafia exces pervers bug mafia drumu spre parnaie bug mafia jucator adevarat bug mafia limbaj de cartier bug mafia poezie de strada more to come :D |
ms plictisit le am pe toate dar nu o sa pun decat 2-3 care au instrumetalu mai puternic oricum melodiile sunt adevarate :)
|
nimeni nimic?sa inteleg ca nu se asculta muzica de genu,toata lumea o arde pe minimale si anda adam :)
|
1 Attachment(s)
Una de la mine...
|
10 Attachment(s)
:arrow:
|
foarte tare melodiile in principal prea mult fum si jaf armat sunt super :) se pare ca mai sunt ascultatori....
caut mel lui mafia care suna cam asa la inceput: de inceput o sa incep cu inceputu, esti doar o t_rfa care face bani cu botu...... lasa-l pe tata sa-ti explice, ai s-ajungi la plm....o am in calculator dar nu ii mai stiu numele si nu mai dau de ea..daca stie cineva exact cum se numeste apreciez :) LE:GASIT- "Unii sug P_la" :d |
10 Attachment(s)
:arrow:
|
am mai selectat inca cateva din ultimele piese si cd-ul e cam gata...cam 70 de mel sunt de ajuns...multumesc din suflet de ajutor....insa....nu e nevoie sa incetati acum cu a posta genul asta de muzica....astept in continuare muzica pt. masina recomandata de toti...in final o sa pun si compilatia dupa ce o ascult in masina :) si la mai mare :D
|
1 Attachment(s)
Īncă o melodie tare şi care totuşi te pune pe gānduri...
Este de vreo 4 ani pe piaţă şi situaţia Romāniei comentată de Morometzii īn această piesă nu este deloc diferită faţă de realitatea cotidiană, ba chiar mai grav o ducem acum, pentru că acum nici splina nu te mai doare pentru că nu ai unde să depui efortul necesar, pentru că locuri de muncă nu-s. Delectaţi-vă! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning