Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Acte vanzare - cumparare !?! - Ajutor (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18857-acte-vanzare-cumparare-ajutor.html)

SProTuning 13-06-06 14:04

Acte vanzare - cumparare !?! - Ajutor

Salutare, am o problema ... stie cineva ce se poate face in cazul in care am vandut masina, am facut contract de vanzare-cumparare la o firma abilitata in acest sens si a ramas sa ma intalnesc cu cel caruia i-am vandut masina sa o radiez de pe numele meu. Problema, des intalnita e ca acum, omu face pe mortu, adica nu da nici un semn ca ar vrea sa faca asta... Daca are cineva vreo idee, va rog sa-mi dati de stire, ca nu stiu ce sa mai fac... in afara de faptul ca, daca as gasi masina pe drum, i-as lua numerele si m-as duce direct la Politie cu ele ...
Mii de multumiri !!!

D_M_X 13-06-06 15:35

Re: Acte vanzare - cumparare !?! - Ajutor

pai te duci la fisc cu actul de vanzare cumparare si o radiezi..... legea zice ca cel care a cumparat masina trebuie sa o inmatriculeze in maxim 30 de zile daca nu ma insel
Dar ideea este ca iei actul de vanzare cumparare si te duci la fisc si dupa te duci la politie si le zici ca ai radiat masina si ca fostul proprietar nu vrea sa o inmatriculeze si ca u vrei nr de inmatriculare inapio........ si de aici se ocupa ei
Eu cel putin asa stiu

Psycho 13-06-06 21:25

Quote:

Originally Posted by D_M_X
pai te duci la fisc cu actul de vanzare cumparare si o radiezi..... legea zice ca cel care a cumparat masina trebuie sa o inmatriculeze in maxim 30 de zile daca nu ma insel
Dar ideea este ca iei actul de vanzare cumparare si te duci la fisc si dupa te duci la politie si le zici ca ai radiat masina si ca fostul proprietar nu vrea sa o inmatriculeze si ca u vrei nr de inmatriculare inapio........ si de aici se ocupa ei
Eu cel putin asa stiu

DA ... corect .. apoi t duci la politie si n`ai nici o treaba poti sa stai linishtit ...

SProTuning 14-06-06 12:33

Dap, pai problema e ca la fisc nu o scoate din evidenta decat cu certif. de radiere de la Politie, iar la Politie nu o radiaza decat cu fisa de inmatriculare stampilata de fisc si ... noul proprietar ... deci rasu dracului ...

D_M_X 14-06-06 12:40

eu cand mi-am cuparat masina am fost si am facuta act de vanzare cumparare si pe baza acelui act f proprietar a radiat masina de la fisc si dupa am fost la politie ptr nr and all stuf. Deci nu vad cum nu-ti radiaza tie masina astia de la fisc

[-O-] 14-06-06 13:17

Hmmm...sper sa nu te incurc mai tare, dar am auzit despre o faza asemanatoare cand m-am dus la Politie sa-mi scot numerele. O persoana vanduse masina, dar nu putuse sa o radieze, pentru ca noul proprietar nu era de gasit. Iar politistul i-a spus ca o varianta (cam singura, cica) ar fi sa depui o reclamatie, iar ei sa puna masina in urmarire si sa-i salte numerele in trafic.

D_M_X 14-06-06 14:49

si asta este o varianta

Psycho 14-06-06 21:21

eu zic sa pui o intrebare aici ..

www.politiarutiera.cta.ro
;)

si in 2 zile max ai raspunsu

bogdan C.E.T. 05-07-06 21:44

un prieten de a lu taicamiu avea o dacie pe care a vandut'o si , la fel, cumparatoru facea pe mortul. si a renuntat cu , cautarea lu ala. pana intr'o zi cand s'a trezit cu o amenda de 300.000. asa ca mai bine pune intrebari pe situ ala

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning