![]() |
Citroen C4 VTR Coupe
8 Attachment(s)
Va salut!
Acum o luna am achizitionat un Citroen C4 alb,motor HDI 110CP.In jur de 2 saptamani a durat cautarea pentru ca nu gaseam ce vroiam,majoritatea erau aduse din Franta,varianta Enterprise.Imi pierdusem speranta si ma indreptasem spre alta varianta,Fiat Stilo Coupe... Dar in final,am gasit-o pe asta,exact cu dotarile pe care le vroiam,motorul de 110cp,inmatriculata la noi,masina fiind achizitionata de la reprezentanta de cel care mi-a vandut-o. Masina este fabricata in decembrie 2007 cu 91000 de km la bord.Varianta de echipare este VTR + alte optiuni. Deocamdata masina e stock,dar planuri de viitor sunt: -evacuare schimbata -chip -eventual o folie -insonorizare + sistem audio |
Re: Citroen C4 VTR Coupe
la c pret ai gasit-o? Ma intereseaza si p mine acelas model.................P.S......o poza cu motorul poti sa pui?.......Numai bine:-)
|
Bun venit in randul posesorilor de Citroen , sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi km fara incidente.
|
Multumesc!
Masina a avut pretul final de 7000 de euro.O sa pun saptamana asta si niste poze cu motorul. |
Foarte frumoasa , parca la variata de 110cp exista turbina cu geometrie variabila,sunt curios ce castig o sa ai dupa resoftare.Sper sa trec si eu cat de curand la c4,daca reusesc sa vand actuala masina care face parte tot din familia citroen.
|
uite 2 oferte gasite in legatura cu cipul.........
1 d la powerchip 1.6 HDI 81 KW / 109 CP 101 KW / 136 CP 240 NM 290 NM 289€ 2 d la dimsport ceva mai scumpa PRE-TUNING Putere: 81kW / 110CP la 4000 rpm Cuplu: 240Nm la 1750 rpm Viteza max.: 192 km/h POST-TUNING putere: 97kW / 132CP la 4000 rpm Cuplu: 288Nm la 1750 rpm Viteza max.: 197 km/h pret 350 euro |
2 Attachment(s)
Quote:
|
ms mult........dar cei cu chestia aia care acopera acel capac...c rol are?
|
Daca te referi la plasticul din stanga,are rol de protectie,acopera rezervorul de antigel si cel de spalare parbriz,luneta
|
Frumoasa masina ! ar arata bine cu plafonul negru lucios !
|
Quote:
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos....pot sa iti zic din experienta ca e o masina super fiabila..drive safe
|
Merci! Si a ta e tare,mai ales motorizarea.
|
Frumos..da ce se intampla de`l pedepsesti asa rau...mai mult l-am vazut parcat...
|
3 Attachment(s)
Salut! N-am mai fost demult pe aici,am facut cu masina in jur de 30.000km fara probleme,sunt foarte multumit de ea.Inca nu i-am facut modificari,dar sper ca in vara sa ma apuc de ea.
Si niste poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning