![]() |
Facem serpisori la comanda
Putem face galerii de ecacuare tip 'serpisori' pentru orice masina, turbo sau aspirat, ei pot diferii ca obtinere a performantei in functie de cerere. (turatiii mari-putere, turatii mici-cuplu) Pentru detalii mail: [email protected], sau 0751783231
|
Re: Facem serpisori la comanda
5 Attachment(s)
Cateva exemple: Clio 1.8 16V & Williams aspirat si turbo
Galeriile de turbo, conform testelor noastre, rezista fara probleme aplicatilor ALS. |
Quote:
|
As vrea si eu informatii pentru un Opel Kadett E GSI 2.0 16 v (C20XE).
Pretul, in primul rand... :suspiciou |
Salut,pt un fiat stilo 1.2 16v?an 2002 model 192
un pret pe pm te rog frumos |
pentru un e30 325i un pret "?
|
Rog un moderator sa stearga threadul ca am facut altul reactualizat...
Multumesc. |
Cum testezi dinamica gazelor cand faci o evacuare " custom " ... ?
O evacuare prost facuta mai mult dauneaza... Prefer e evacuare facuta de producator avand in vedere ca nu sunt extrem de scumpe iar cine vrea performanta nu vrea tzevi indoite in curte... "conform testelor noastre, rezista fara probleme aplicatilor ALS. " Si care sunt testele voastre ? De catre cine sunt omologate si certificate ? Ce garantie au ? Unde sunt centrele de garantie ? Dai factura ? Care e formula de calcul pt calibrul tzevilor ? Da' test hidrostatic faci ? Da' hidrodinamic ? Cum faci testul hidrodinamic ? Testarea termica pe ce criterii se face ? Care e toleranta la cald ? Cum calculezi deformarea la cald ? Eu zic ca nu-s asa multi prosti sa puna botu' la vrajelile tale... |
Quote:
p.s. razbunarea e in cazul tau arma prostului |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning