![]() |
Renault Clio 3 SPORT
10 Attachment(s)
Noul Clio Sport.
Cateva detalii: 197 cai, 0-100 in 6.9 sec. si un design sport reusit. |
Re: Renault Clio 3 SPORT
wow chiar e interesant, destul de reusit pentru un clio sport. Imi place, dar un pret la el asea aproximativ?
|
bleach...e urat cu spume...
|
mi se pare mie sau spatele se aseamana putin u bmw seria1 ? si parca si fatza putin cu seria5 :?:
sau....e doar o parere a mea? si.....trebuia sa pui mai multe detalii! de fapt e combinatie intre bmw seria1 seria5 nisan micra si megan2(de la toate are niste elemante) eu zic ca daca aruncati mai atenti cateo privire veti regasii elemente de la masinile precizate mai sus! caroseria, stopurile, farurile!!! si putem contiua!:twisted: |
FOARTE TAREEEE!!!
|
Quote:
|
sunt de parere cu LEUTZU :) e urata cu spume masina ...
|
mmdeaaa ai dreptate! asta nu am mai vazut! :P
|
Lexani, nu uita de functia SEARCH de pe forum. Eu am postat subiectul asta acum trei luni.:rolleyes2
|
masina e super tare....dar e pt cunoscatori .....ca de criticat suntem toti in stare....
|
e misto masinutza , pakt de interior .
|
Broncos stie ce zice...masina asta e DOAR pentru cunoscatori...intru aici si vad posturi d'astea de 3 lei "are proiectoare de logan" lol...copii dati-va un restart ceva ca n'aveti nici o treaba cu ceea ce e masina asta...Are tehnologie derivata direct din Formula 1 vezi difuzorul de aer inglobat in spoilerl spate traseu de aerisire a motorului calculat in functie de viteza...suspensie usurata facuta din aluminiu si multe alte chestii la care alte masini din clasa ei doar viseaza pe care nu stau sa le insir aici...Mai bine apreciezi ce e sub caroseria aia "urata cu spume" sau in spatele "proiectoarelor de logan"!
|
Ce cunoscatori? Am vazut o groaza de pustani de 18 ani care mergeau cu Renaultsport (Clio si Megane) pe banii lu' tata.
|
Knd ai banu nu te impiedica nimeni sa iti iei asa ceva dar se cumpara pt k sunt nishte masini sport bune in bani putini...de aceea...Numai bine!
|
pretul e de 16400 EURO cip si la pretul asta nu cred ca mai exista masina de 197 CP cu toate dotarile pe care le are la standard
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning