![]() |
Piese 924
1 Attachment(s)
Vand diferite piese din dezmembrarea a 2 Porsche 924:
Sunt piese pentru vehiculul care l-am vandut si noul proprietar nu avea nevoie de ele asa ca din pacate trebuie sa le gasesc un stapan: -2 motoare (unul intreg, unul desfacut dar complet- pistoane nescoase din bloc si fara rugina ) – 150 euro amandoua -luneta – 50 euro, -bord - gratis, -ceasuri bord – 80 ron toate, -elemente injectie (cantare, furtune la admisie, carcasa filtru de aer) – 100 ron - rezervoare(2 modele) - 50 ron -saxafoane cu galerie 2-1( 2saxafoane si o galerie) – 50 ron -punte spate cu brate – 100 ron -cutie de viteze (4 trepte) – 100 ron -cutie de viteze cu punte, cardan si timonerie (model american in 5 viteze cu prindere pe punte a cutiei --cutie foarte mica si usoara) – 100 euro fix -bara stabilizatoare pentru puntea spate (foarte rara) cu prinderi – 150 ron fix -planetare – 100 ron toate 4, -usi (model cu geamuri manuale si 2 complete cu geamuri electrice(inclusiv cu cablajul aferent) – 150 ron fix -mocheta interioara cu bancheta spate si fete de usi(culoare rosu cu negru in patratele)- 50 ron tot, -electromotoare si alternator – 50 ron tot, -bara de stabilizare fata – 50 ron, -etriere – 50 ron toate 4, -arcuri fata - gratis, -plafon cu sistemul semidecapotabil (complet cu tapiterie, furtune, trebuie doar decupat si sudat in pozitie - 150 RON -aparatori noroi spate – 50 RON -galerii de admisie - 50 ron ambele, - delco complet – cu platini – 50 ron fix, -diferite furtune de la motor – 50 ron toate, - radiatoare de apa incalzire intrerioara - 40 ron, - casete de directie - cadou, - volan in 2 spite si coloana de directie – 50 ron, - filtru de ulei Bosch – nou – 25 ron, - diferite cabluri de actionare din interior - 30 ron, - diferite maruntisuri , - Se vind fiecare in parte sau toate la 300 euro Preturile sunt ca orice in Romania: negociabile. Pentru orice intrebari va rog sunati: 0721066446, 0755822981. |
Re: Piese 924
1 Attachment(s)
salut
ai supapa regulator de aer care este la admisie dupa furtun, pozitia 25 din poza? si m-ar interesa bara stabilizatoare spate.. merci |
21 Attachment(s)
Atasat aveti poze cu bara stabilizatoare si cu o varianta mai putin intalnita de cutie de viteze care s-a montat pe 924. Adica o cutie care se prinde direct pe puntea spate care nu vine direct cu acest model de cutie si cu un tunel cardanic propriu precum si cu o timonerie speciala. Mai exact este un sistem complet diferit de transmisie compus din cutie suspendata pe puntea spate si nu atarnata de lonjeroanele spate, mult mai mica si mai usoara, cu o punte care are sudate niste brate speciale pentru aceasta trasmisie, un tunel cardanic mult mai mic si mai usor, si o timonerie mai simpla dar se pare mult mai eficienta caci nu prezinta uzurile tipice care le avea sistemul clasic(adica nu mai atinge in caroserie din cauza uzurii bucsii de la schimbator si nu mai baga gaze sau vantul de sub masina prin gaura de la schimbator).
CE AM OMIS SA SPUN: PIESELE SE AFLA IN SIBIU . Multumesc |
cate trepte de viteza are cutia?
pe ce masina a fost pusa mai exact? imi poti da seria de pe ea ? multumesc. |
:?:ciudata cutie
|
Cutia de viteze a afost montata pe o masina adusa din state si din pacate nu mai am seria de sasiu....e demult la fier vechi sasiul, iar acte nu am avut la ea never ever. Ce pot sa spun e ca are 5 viteze si habar nu am unde le-a inghesuit in cutia aia caci e jumatate din cea originala.
|
Sper in weekend sa postez si o poza cu seria(codul) de pe cutie si o poza eventual cu timoneria completa.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ar mai fi diferite alte piese disponibile:
-Vas expansiune -40 lei, -Vas cu motoras pentru spritiera - 50 lei, -Bara fata reconditionata - 80 lei, DIFERITE ALTE PIESE MAI MICI SAU MAI MARI; VA ROG SUNATI DACA AVETI NEVOIE DE CEVA IN MOD DEOSEBIT (S-AR PUTEA SA AM ) |
salut, nu aia e seria.
seria e imprimata...nu turnata...si se afla pe carcasa diferentialului (zona rotunda) ms. |
Quote:
|
Intre timp mi-am adus aminte ca mai am:
- un proiector de dreapta(partea soferului) -100 lei, - semnalizatoare fata - toate 60 lei, - punte spate - 100 lei, - ventilator cu carcasa de plastic de la radiator - 25 lei, |
Intre timp s-au vandut:
- bara stabilizatoare spate si etrierii de frana - iasi, - ceasuri bord toate: 8 mari si 6 mici - bucuresti, - diferite maruntisuri - suceava - un motor - bucuresti |
Aaa..
am uitat, ar mai fi : - stopuri - 2 perechi - 100 lei toate, - 4 jante pe 14", 4X108 de tabla, pentru cauciucuri de iarna (folosibile doar cu distantiere) - 200 ron (perfecte-neindoite, nereparate), - motoras escamontare faruri (cu tot cu sistemul de ridicare si alte parti din sistemul de ridicare- faruri, capace tabla sau cadru de prindere faruri..) - 80 ron, - geamuri triunghiulare - 4 bucati cu tenta verde (chedere si rame metalice incluse) - 100 ron, - sistem complet inchidere luneta( 2 seturi) - 30 ron, -conducte de apa, frana, injectie...complete si neindoite - toate -60 ron, Va rog intrebati ce doriti -poate am |
e cutie de pe turbo sau gt
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning