![]() |
Citroen C3 in modificari...
5 Attachment(s)
Salut.
Masina mea este un citroen c3 care a inceput sa "sufere" modificari de cum am luat-o. Pana acum pe masina au fost monatate: sistem audio 1000 w rms, jante wolfrace 17 inch, Dvd, monitor, evacuare borla. Urmeaza in viit. foarte apropiat: body kit , evac borla dubla, neoane, si multe alte surprize( modificari destul de radicale) Astept pareri, sfaturi si de ce nu critici.... |
Re: Citroen C3 in modificari...
e masina ta sau e de firma?;)....fiindca miroase a demo car;)
|
M-a dat de gol culoarea sau ce te face sa crezi asta....? Normal ca e masina mea....!!!
|
Quote:
|
Poti sa o numesti "temporary insanity".
|
in rest e misto...cu toate ca Citroen e o masina destul de stufoasa la electric ma bucur ca ti-a iesit ceva fain
|
e super masina, am si auzit-o la 4tuningday si mia placut cum se aude. Bafta in continuare si astept sa vad ce ii vei mai face! ;)
|
Teo, teo...ma uimesti pe zi ce trece.
PS. cand mai dam un biliard? |
teo, te astept la urmatorul concurs dw sq, eu o sa vin cu fratiorul mai mare :D (c4), in alta ordine de idei felicitari pt modificari
|
Felicitari pentru C3, arata bine masinutza, mai ales in portbagaj:D . Cum ai facut de ai omologat jantele pe 17?
|
2 Attachment(s)
Stopurile si body kitul sunt acum montate pe masina.
|
ce mai .. tace si face ..supper citroen ... super anonim ... :D :D bodykit`ul de potriveste de minune .. si stopurile dau un aer de sf ...suuper tare .. tine`o tot asa theo :D :-P
|
felicitari! masina a iesit super. incearca totusi sa faci ceva la faruri pentru ca par imense in comparatie cu restul masinii (poate mi se pare mie totusi...)
|
Quote:
arata super farurile si asa ... dar poate incerca niste pleoape ... eu nu il sfatuiesc nimic ca stie :D a aratat ca se pricepe bv theo .. bafta in continuare ... :D |
Frumoasa mashina...felicitari
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning