![]() |
R5GTT alb 1.7t provoaca pe 17 la braila pe R5GTT craiova
Provocarea asta vine din partea lui Dan, care m-a rugat sa postez eu pentru el catre Johnny de la Craiova cu al lui faimos r5 :)
Provocarea este pentru sambata 17iunie la braila Asadar: R5 gtt 1.7T in coltzul alb contra r5 gtt gri Craiova in coltzul roshu |
Re: R5GTT alb 1.7t provoaca pe 17 la braila pe R5GTT craiova
NU stiu daca va venii Jhonny la Braila.O sa ii comunic dorintza voastra !
|
Am vorbit azi cu Johnny si i-am comunicat telefonic asa-zisa provocare...spera sa ajunga,singurul impediment deocamdata,de care banuiesc ca ne lovim toti,fiind partea materiala...sper intr-o intrecere frumoasa,pe care poate o voi vedea live,daca ajung si eu la Braila...succes ambilor participanti.
|
Totusi este cam departe la Braila.
Poate la Craiova la o cursa ! |
Succes ambilor,nu mizez pe niciunu'.Fie ca cel mai bun sa castige.
|
oricum, vrea sa vada cum sta si langa pepy.... ;)
|
Ce-mi place .... abia astept sa scot masina... vad ca e competitie serioasa la B. :))
Quote:
|
sa vedem...
|
Speedster-ul fara NOS nu este imbatabil.
DAr cu Nos se schimba mult datele problemei. 2000 16 v turbo ,motor central spate,usoara,centru de grutate jos ........ e tare !! |
ma refeream la el fara nos...
|
Quote:
salutare la toata lumea. bun asa in coltul alb si in coltul rosu dar atentie ca o sa mai apara si unul negru pe ring. sper sa nu mai dureze mult..... cit despre pepy nu cred ca are de ce sa-si faca griji dar daca nu ploua ma dau eu cu el la braila sa vedem cum sta treaba. cu avans evident. stie el de ce. |
Quote:
|
Quote:
sau nu inteleg eu bine tonul tau ??? |
Rew ... daca stam bine sa ne gandim ... avand in vedere ca masina ta nu a batut vreo vedeta (a batut pe cineva pana acum ??? ) si mie mi se pare aberant sa nu-ti faci probleme la B si C si doar speedster sa fie o provocare pt tine ... si toate astea cu 1.7 @ 1 bar . Daca il vei bate rau rau rau pe B39738 , apoi pe Johny ... abia atunci voi fi convins ca ai cu ce sa emiti pretentii la speedster. Fara suparare !
|
cand ziceai ca termini masina ? ca sunt nerabdator sa bat o 'vedeta' !!! glumesc.
acum serios vorbind dar sunt si io curios ce a distrus mitul KWX. atat si nimic altceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning