![]() |
Ford Focus ST
9 Attachment(s)
Pret: 13.900Euro Negociabil!!!!
Vand Ford Focus ST, an 2006, 32.000km, Albastru, 2 usi, motor 2521 cmc turbo, 225cp, 0 - 100km/h: 6.8 sec. Geamuri si oglinzi electrice, scaune Recaro, RCD Sony, jante 18", aer conditionat, etc. Impecabila tehnic si optic! Pretul este pentru leasing inchis si inregistrare direct pe noul propietar. Mai sunt 3 rate a 480E plus o acciza la final de 7000ron. Daca se doreste preluarea leasingului pretul este de 11.000Euro. Schimb cu BMW 320D E90 sau E46, seria 1 120D, Passat tdi dupa 2005, Audi A4 tdi dupa 2005...etc..dar masinile sa fie in aceeasi stare ca a mea, adica impecabile. |
Re: Ford Focus ST
UP! Pret foarte negociabil!!!!:D
|
Cat costa masina CASH ?
|
Cash adica cu leasingu inchis si inregistrata pe noul propietar?? daca da....este primul pret...adica 13.900 negociabil. Daca te intereseaza fa-mi o oferta pe mp si discutam. ms!
|
Salut.
Masina nu a fost inainte a unui domn Daniel,leasing-ul fiind prin Romstal Leasing ? Cred ca asta e masina pe care era sa o cumpar in toamna.:rolleyes2 Dar stiu ca a fost vanduta pe la inceputul lui decembrie. O singura intrebare (in caz ca e masina de care vb) : de ce se vinde deja ? Bafta la vanzare si e posibil sa te ajut cu un potential cumparator ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning