![]() |
Noile Certificate auto:D
1 Attachment(s)
Salut!
Am deschis acest thread pentru a ma lamuri in privinta unui lucru. Vreau sa imi cumpar jante de dimensiuni mai mari, fata de cele de 5.5 sa zicem jante de aro pe 14...am dat un search si ce am gasit pe un alt forum despre certificatul asa zis nou:| "daca e modelul nou (e dintr-o hartie mai subtire, e mai inalt decat cel vechi si are mai putine informatii trecute pe el decat pe cel vechi) nu-ti va lua nimic... ca asa e tiparul acum ... se trec dimensiunile rotilor doar in cartea de identitate a vehiculului... maine-le scanez pe-ale mele ... unu nou si unu vechi ..." deci acum vreau sa stiu k daca imi pun alte marimi de anvelope si fac pierdut vechiul certificat sau il deteriorez si scot unul nou nu voi mai avea dimensiunile anvelopelor trecute in talon, doar in CIV, care din cate stiu nu e obligatoriu sa o porti, s'ar putea? am pus si o poza cu subiectul...Deci in prima poza este cel vechi si in poza a 2-a si a 3-a este cel nou tiparit...este adevarat?? chiar se scot certificate fara dimensiunile anvelopelor trecute in certif? |
Re: Noile Certificate auto:D
Quote:
Rar-ul are bază de date cu toate autovehiculele. Politistul să spunem că nu mai are nicio putere cu noile taloane, dar RAR-ul nu poate fi păcălit. Bineînţeles, merită schimbat talonul, pentru că nu de fiecare dată poliţia va fi cu echipaj RAR, lângă ei. |
cred ca orice politist stie ce dimensiuni are dacia in talon ;)
|
Quote:
Dacă are documentul care sa menţioneze asta, atunci da, dar altfel nu mai are cum. |
Eu am avut jante de aro p masina,am talonul asta nou,nu mai scrie dimensiunea jantelor/cauciucurilor,nu mi-a zis nimic politistii.Au zis k atat timp nu mai e trecut in talon imi pot pune si de tractor,nu au ei treaba!!!Am mers linistit cu ele:D
|
stie cineva cam ce taxa mai este akum pentru innoirea talonului?
|
Quote:
|
Quote:
|
bine atunci sa zicem k nu merge asa cu innoirea talonului...stiti dak se pot omologa la R.A.R jantele de aro pe 14 cu gume 195/50? A facut cnv asa ceva?
|
Quote:
|
Quote:
Deci mai poţi face ceva, dacă într-adevăr vrei gume late şi mari. |
Quote:
|
Quote: