![]() |
dvd-lcd pioneer
1 Attachment(s)
Mi-am luat de curand un dvd-cu lcd incorporat ... DVD Player - Pioneer - AVX- P8DVD care merge la un loc cu un pioneer p7400 si ash vrea sa ii mai atasez nishte mici mari monitoare acuma cum gasesc !!!
Aveti stiti pe cineva care are ... sau orice informatie ma ajuta ... Multumesc .. |
Re: dvd-lcd pioneer
up guys........
|
tu nu gasesti monitoarele ... sau nu sti cum sa le montezi ??
|
Nu gasesc si nu stiu daca trebuie numai pioneer ..........
|
Deci cine are vreun monitor care merge pe chestia aia de dvd ... sau stie ce fel de monitor ar merge....sa imi zica si mie ....
Merge sa pun si un Lcd de calculator ? |
daca citesti frumos manualul aparatului, o sa observi ca are, citez "# Composite AV Output for Dual-Zone Function
# Optical Output for Multi-Channel Processor (DEQ-P8000)". deci iti trebuie orice monitor cu intrare RCA, in principiu. cele de calculator au intrari VGA. orice monitor auto are intrari RCA... asta e standardul. iar aia cu processoru, in caz ca iti mai iei unu din ala are iesire optica pentru el si ala iti poate controla mai multe monitoare. |
Si ai idee de unde ash putea lua asemenea monitoare ... ? si ca sa mai pui doua monitoare in tetiere imi trebuie DEQ-P8000 ???
|
pai vezi si tu cate mufe ai in spatele dvd-player-ului ... dar in mod normal orice dvd are iesire pentru minim inca 2 monitoare (tetiere) :D.
daca iti cumperi deq-p8000 vei putea conecta mai mult (portbagaj, usi ... etc) |
Ok partea cu mufele am inteleso ... acuma de unde iau eu monitoare ?
|
vad ca esti din suceava. cauta la un tuning shop ceva ... daca nu vezi ca gasesti niste monitoare (nu de super firma) la car-sound sau ********, ce livreaza in tara.
|
cu un monitor de plafon de 10 inchi sau de 8 inch te pot ajuta eu
|
si la ce bani ?ce firma poze ceva ?
|
ai mesaj privat
|
am vazut ... sunt noi ... centru autorizat nu avem aici .... dar o sa ma gandesc la oferta ta
|
centru autorizat nu de pyle ci de rar, adica sa nu le montezi tu in spatele blocului
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning