![]() |
Lada 1200 RPC edition
8 Attachment(s)
Fac si eu a mica prezentare. Deci masina se construieste pentru drift/slalom, caroseria intarita, motor de lada modificat (1.8, Rata de comresie 12.4:1, ax cu came "sport"(316/304), chiuloasa modificata, evacuare sport, carburatoare Solex 40PHH, etc), suspensie "sport", genti 16", frana de mana hidraulica, etc... Precizez, ca masina ii Under Construction :) Las sa vorbeasca pozele.
O sa revin cu poze mai recente :) |
Re: Lada 1200 RPC edition
Foarte frumos. Motorul e de 1,8 ...sau e 1,2 modificat ?
Bafta |
Niciuna :) Initial era de 1.6 din modelul 2106 :)
|
Foarte tare lădiţa.
Interesant proiect. |
foarte tare lada.e bine ca cineva mai lace si lada la noi,mai ales pentru drift.
|
Se construieste destul de greu, ca nu am prea mult timp liber si mai ales ca le folosesc zi de zi :) Pe weekend se scapa de carburatoare si vine montat sistemul de injectie. Dupa aia urmeaza de facut distantierele la roti, si pot sa le cobor un pic :P
|
super tare proiectu, mai rar lade la drift/salon. Bravo! dar o intrebare, cu diferentialu ce faceti? sudat? si de ce nu urcati alt motor, gen de bmw...ca s-a mai pus. Spor la lucru!
|
Motorul n-am schimbat, ca deja n-ar mai fi Lada :) Doar o rabla cu inimia de BMW :) Cu diferentialul ai de ales 4 metode, sudare, dif. torsen, dif. sperr cu lamele normale sau prestranse. Pana acum am avut torsen, dar a fost cam "moale", am schimbat la varianta sperr cu lamele prestranse si asta imi place :) Ii mult mai agresiv, se blocheaza mult mai repede si destul de brusc.
|
:D bun atunci. Ceva filme cu laditza nu ai?
|
Pe weekend o sa iesim la un test drive mai serios, si o sa revin cu filmuletul :)
|
foarte bine ca nu-i schimbi motorul.ce lada mai e aia care nu are motorul de lada.si asteptam filmele cu masina
|
Pana asteptati filmele cu masina asta, pofti la celalalta masina construita de mine :) https://www.youtube.com/watch?v=59L-Pu2Mf4g
Momentan masina ii in ungaria, am vandut de 2 ani ca am avut niste probleme financiare :rolleyes2 . Singurul lucru, care ii bun, ca masina cea noua a iesit mult mai puternic, si ii contruit cu mult mai mare grija :) |
wow ce tragea ragalia, ce motor avea? :D
|
Tot motor de lada, de 1.8 numai rata de comprimare era numai de 11.4(la actualul ii 12.4:1), ax cu came 296/296 (acum 316/304), carburator de lada modificat si porturile la chiualoasa 34/30 (momentan 37/32).
|
Cat de smeker e IVAAAN......bravos man.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning