Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Hyundai Coupe cu UNICHIP si NITRO (-NX-) (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/18756-hyundai-coupe-unichip-nitro-nx.html)

NILS_BUCURESTI 12-06-06 06:28

Hyundai Coupe cu UNICHIP si NITRO (-NX-)

3 Attachment(s)
Graficul si doua poze facut in timpul montarii sistemului. Butelia este amplasata acolo provizoriu :)

Banii dati pe NX cred ca au avut cel mai mare randament in crearea de satisfactie din tot ce am bagat pana acum in masina :) Sper sa ma pot abtine si sa nu exagerez cu el totusi :)

Bmw_E30dak 12-06-06 13:59

Re: Hyundai Coupe cu UNICHIP si NITRO (-NX-)

Quote:

Originally Posted by NILS_BUCURESTI
Graficul si doua poze facut in timpul montarii sistemului. Butelia este amplasata acolo provizoriu :)

Banii dati pe NX cred ca au avut cel mai mare randament in crearea de satisfactie din tot ce am bagat pana acum in masina :) Sper sa ma pot abtine si sa nu exagerez cu el totusi :)

bafta pe mai departe

BASU 14-06-06 16:31

bine NILS :shock:

FlippE[R]75 14-06-06 22:01

mah da' tacut esti ... nu te lauzi si tu deloc ... astept un tel cand ai timp sa ma dai o tura sa vedem daca face treaba gazu ala ;)

NILS_BUCURESTI 14-06-06 22:25

Am castigat 45 cp din NX si se simte belea :) Poi vineri sau sambata seara sigur ne vedem noi pe undeva si iti arat ;)

Maine termin si suportul pt butelie care se promite a fi belea si mai bag cateva poze ;)

NILS_BUCURESTI 15-06-06 18:10

7 Attachment(s)
Pozele de final ...

AskingBoy 18-07-06 10:51

NILS_BUCURESTI, arata super.
Pentru ce este butonul ala portocaliu? Cum functioneaza el?
Din 2 in 2 ani parca trebuie sa te duci la RAR. Ce le vei explica la oamenii aia in legatura cu modificarile aduse?

200SX 18-07-06 11:05

Quote:

Originally Posted by AskingBoy
NILS_BUCURESTI, arata super.
Pentru ce este butonul ala portocaliu? Cum functioneaza el?
Din 2 in 2 ani parca trebuie sa te duci la RAR. Ce le vei explica la oamenii aia in legatura cu modificarile aduse?

ITP ? cumva si nu RAR, adica la inspectia tehnica periodica..... adica cum trece dacia lui m-am mare de ITP de ce nu ar trece o masina mult superiora din toate punctele de vedere, noxele raman tot alea, franele tot alea, lumini stergatoare .... si ce mai verifica aia tot alea sunt, asa ca nu prea vad problema

Rob 18-07-06 11:31

Salut, cat a facut toata afacereacu chip-ul ???

UniculSGM 23-07-06 02:08

Frumos montaj! Buna treaba. Sunt curios cum trage un coupe cu NX, ca fara nu m-a impresionat acest model de masina.

NILS_BUCURESTI 23-07-06 04:02

Poi la 1416 kg ... nu are cum sa impresioneze ... plus inca minim 120kg puse de mine (audio,antifonari etc),jante pe 18' ... oricum cu NX trege bine zic eu ... am facut megane tdi de 170cp, seat leone 1.8T 180cp ... pt o masina de peste 1550 KG eu zic ca este multumitor :)

zGb 23-07-06 05:16

sincer mi-e greu sa cred ca ai batut leon 1.8t de 180...ala are 180 tot timpul...tu ai 180 pe o perioada scurta de timp si ai si masina mai grea...poate cel cu leonu avea o problema sau nu stia s-o birjeleasca...oricum buna treaba cu nosu!

NILS_BUCURESTI 23-07-06 15:58

Este posibil... totusi si eu am 187cp si 251n/m intre 3700 si 6300 iar daca masina este tinuta intre aceste valori care ar fi problema ? ;) (azotul este controlat de UNICHIP si intra in toate treptele ;) )

NILS_BUCURESTI 23-07-06 16:03

Leon ul are aceeasi greutate cu a mea (1416), parca cu vreo 5 kg mai putin , diferenta fiind la sonorizare care la mine este chiar grea altfel masinile au aceeasi greutate ;)

zGb 26-07-06 21:07

pai vezi...cu atat mai mult...oricum eu stiam ca e ceva mai usurel leonu :)

tu dai nos si in 1 si 2? nu dai de la 3 in sus or?

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning