Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale ) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/18754-dacia-logan-break-utilitara-poze-reale.html)

Bmwaldo 11-06-06 23:02

Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

7 Attachment(s)
poze cu dacia logan break si cea utilitara ...ceva pareri ? :D :D

Bmwaldo 11-06-06 23:11

Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

cateva detalii : " Īnălţimea maşinii corespunde mai degrabă unei utilitare, fiind de 1,78 metri, astfel că spaţiul de depozitare maxim de aproape 1,7 metri cubi nu trebuie să mire pe nimeni. Pentru menţinerea costurilor la un nivel scăzut, interiorul Loganului Break este neschimbat faţă de berlină, fiind folosite aceleaşi scaune şi acelaşi bord.
Unele dintre maşinile fotografiate dispuneau de şapte locuri, īnsă cele din portbagaj par a oferi un spaţiu insuficient pentru pentru doi adulţi, din cauza podelei īnălţate. Cel mai probabil, aceasta este ridicată pentru a face loc unui sistem de tracţiune integrală, preluat de la Renault Kangoo. "

"Utilitară fără uşi culisante
Deşi nu īşi mai are rostul, al doilea rīnd de portiere nu au fost īnsă eliminat, īncă un semn că reducerea costurilor reprezintă o prioritate pentru Dacia. Este īnsă curios că nu a fost montată o uşă culisantă, absolut necesară la o utilitară. Oare ce s-au gīndit cei de la Dacia că vom īncărca prin uşile mici din spate, pe unde nu intră nici măcar un televizor? Locul dintre scaunele faţă şi spaţiul de īncărcare este delimitat de un perete cu aspect şi fabricaţie ieftină, care răpeşte mult din spaţiu.
Avīnd īn vedere că un Logan diesel bine echipat costă aproape 10.000 de euro, o versiune de top a break-ului va depăşi cu siguranţă acest prag. Cīt priveşte utilitara, preţul poate coborī sub acest nivel deoarece va fi echipată foarte slab, pe primul loc fiind pus aspectul practic. "
sursa : Top Gear

cata_tm 11-06-06 23:37

parerea mea... nu prea imi dau seama care e utilitara, si care e break, deci din start e ceva...

dar in rest... doamne-ajuta, mai vedem si noi dacia evoluand, nu doar o pereche de faruri, si alta sigla...

B-83-DAC 12-06-06 00:14

dupa pozele astea si desi nu imi place loganul de nicio culoare pot spune ca varianta "berlina" e de departe mai reusita decat toate. Estetic astea 2 imi par 2 proiecte ce imi vor chinui ochii foarte multa vreme si imi vor da multa durere de cap.Sunt absolut dezamagit de ceea ce au scos.Erau intr-un timp pe net nist epoze cu un combi modificat virtual si aratau incredibil de bine. chiar credeam ca poate asa va arata dar uitandu-ma la aceste poze raman dezamagit total.Pacat...

Bmwaldo 12-06-06 00:42

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
dupa pozele astea si desi nu imi place loganul de nicio culoare pot spune ca varianta "berlina" e de departe mai reusita decat toate. Estetic astea 2 imi par 2 proiecte ce imi vor chinui ochii foarte multa vreme si imi vor da multa durere de cap.Sunt absolut dezamagit de ceea ce au scos.Erau intr-un timp pe net nist epoze cu un combi modificat virtual si aratau incredibil de bine. chiar credeam ca poate asa va arata dar uitandu-ma la aceste poze raman dezamagit total.Pacat...

seamana a drick ...:lol: si stiu la ce te referi .. la break`u ala un pic inclinat in spate ... ala arata ff bine ...dar cred k astea nu vor avea viata lunga ... fiindca dak sunt asa d inalte .. 1.80 ... ai o vizibilitate redusa ... de ex. dak intampini un logan break pe sosea / strada / autostrada ..la ce inaltime are si dak t aflii in spatele lui ..e cam periculos sa intrii in depasire ... nasol ... totusi ..sa vedem ... in ultimu` moment .. isi revin ..desi nu cred...:oops: :oops:

B-83-DAC 12-06-06 00:55

inclin sa cred ca aceste poze reprezinta doar utilitara si nu break-ul pentru ca eu unul cred ca daca asa ar aratat break-ul atunci ar iesi complet din linia noua de combiuri propuse de renault...deci cred si hai sa o luam altfel sper ca aceste poze sa arate doar utilitara, iar break-ul sa fie ceva mai frumos

pdw 12-06-06 08:21

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
inclin sa cred ca aceste poze reprezinta doar utilitara si nu break-ul pentru ca eu unul cred ca daca asa ar aratat break-ul atunci ar iesi complet din linia noua de combiuri propuse de renault...deci cred si hai sa o luam altfel sper ca aceste poze sa arate doar utilitara, iar break-ul sa fie ceva mai frumos

Mai degraba e un fel de Kangoo romanesc decat un break.

Eugen_TL 12-06-06 12:45

vai doamne ca mare e :)

valib 12-06-06 12:47

ca break...nasol...ca o camila mare
ca utilitara...asta-i adevarata ei menire! arata chiar binisor!

bakal 12-06-06 12:49

ideea e ca renault a vrut sa intre pe un segment de piata cu niste preturi mici de tot. de poate sa fi reusit. ideea e ca oricum ceea ce se vede e mult mai bine decat ''papucii'' pe care inca ii avem si sa fim sinceri, chiar si varianta double cab este prost facuta si dotata, cu materiale mai ieftine si mai proaste decat in 1900 toamna. eu zic ca este o imbunatatire fata de ca am avut si un pas inainte spre ce vom avea de la dacia. dimensiunile sunt zic eu, normale, si asa loganul e mare si prea masiv, break-ul e numai bun asa, doar se vrea extinderea lui spre sectorul minivan

BLinKY 12-06-06 14:00

Din spate nu arata a dacie, dar din fata e logan, totusi e chiar mare

dexter_20 12-06-06 14:11

Parca vad k iar il critica lumea k vezi Doamne... e prea mare, e prea nu stiu cum si o sa se vanda k painea calda.

Xender 12-06-06 14:30

Logan'u de acuma arata cat de cat acceptabil, dar asta break.... parerea mea e ca nu are nici o forma. Asta chiar ca e un dulap pe roti. Dar cum zicea si mai sus cineva, probabil ca o sa se vanda foarte mult, din cauza pretului mic in comparatie cu alte masini asemanatoare de pe piata, si pt ca ofera un spatiu de incarcare destul de mare.

Japo 12-06-06 15:13

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Parca vad k iar il critica lumea k vezi Doamne... e prea mare, e prea nu stiu cum si o sa se vanda k painea calda.

Sunt perfect de acord....e prea inalta fratilor !! seamana q renault kangoo...dar mai prost....spatele e acceptabil....dar din lateral :shock:.......cate srs-uri au pus in ea ?? 20 ???iar esp ceva ??sau o sa-se rastoarne k Damasurile ??:lol: :lol: :lol: :twisted:

o`neal 12-06-06 15:28

asa cum spunea si +rN4L1n_JuNky tind sa cred ca avem poze doar cu utilitara si nu cu acel model break de care se vorbeste... parerea mea... sa speram ca vom avea si alte poze...

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning