![]() |
[My Scoot] Malaguti F12 Phantom
3 Attachment(s)
Am si eu un F12 Phantom
-tot stock -85 km/h iam dat eu(un tov 95 km/h eu n-am reusit:)) ) -il am de cateva zile si ca incepator am cazut cu el -vreau sa-l vopsesc negru mat cu jantele mov -an 2004, racire apa Ma puteti ajuta de unde pot lua vopsea si toate cele pentru al face frumos? |
Re: [My Scoot] Malaguti F12 Phantom
2 Attachment(s)
Salutare Malagutistilor,
Eu mi-am cumparat un Phantom F12R Ducati team nou nout, racire aer, euro2, este limitat din fabrica si nu-i prea zglobiu (e-n rodaj si nu-i dau mai mult de 45 la ora), m-ar interesa ce delimitari mai are afara de saiba de la variator (i-am scos-o). Eu sunt si cam greu si parca simt ca patineaza ambreiajul adica motorul se tureaza la 4500-5000 dar parca n-are "zvac". Cine cunoaste modelul acesta, ce imbunatatiri se recomanda dupa rodaj si cu ce tip de piese, ca am auzit ca se preteaza la ceva tuning. Mi-ar place sa mearga in jur de 80, dar si un pic mai nervos in oras, dar fara exagerari ca sa nu urce prea mult consumul. In prima faza n-as umbla in motor, poate doar toba (LeoVince ZX, filtru Malossi, role de 5, Multivar, sau ce piese s-ar preta??). Adica intai sa-l delimitez total si apoi daca tot nu ma satisface sa-i fac un tuning mai soft... Dati sfaturi care ati mai facut, cu exemple, dar nu idei ca: schimba-l sau ia-ti unu mai mare. |
Vopsea se poate lua de la orice magazin de masini ( piese de schimb , etc )
Scuterul este frumos . imi place si rosu . |
Quote:
Bafta cu el!!! |
Eee...salut n-am mai trecut de ceva timp pe aici....da lam vopsit o sa urc si niste poze...am incercat sa-i fac ceva dar n-am reusit pe viitor o sa fie refacut total si niste inbunatatiri la motor:D....si mie imi cam patineaza de la 7000-9000 daca ii dau brusc:D....in rest merge bine:D
PS iordantonio: din ce stiu eu are limitator, toba,muzicuta si sar putea si la CDI am pe aici cu un malaguti exact ca ala si-a pus toba sport pe el set 70 cmc, si tot nu-i merge mai mult de 75 km/h si mi se pare aiurea model 2008 racire apa oO |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning