![]() |
Sfat tuning Golf 3
Salut tuturor sunt nou in domeniu a ceea ce inseamna car tuning, si vreau sa va cer niste opinii , sugestii etc. De mic mia placut masinile tunate si abia acum am avut ocazia sa imi iau o masina, in fine .
Am un Golf 3 GTI din 93, am schimbat ceva piese dupa ce am luat masina pt. o functionare mai bune. Acum vreau sa incept incet sa aplic un tuning masinii , pentru cunoscatorii de marca VW in special golf 3 gti (1993) va rog daca puteti face o lista cu tot ce ar trebui sa cumpar pt. un tuning ca la carte exterior + interior inclusiv ce motor as putea sa pun pe un astfel de masina as vrea sa cumpar si un alt motor nu doar din cauza ca am 245.000 de km in bord dar vreau sa dau un tuning calumea. Daca imi puteti recomanda tot ce este bine de adaugat pe o astfel de masina (vreau un still clasic). Daca puteti face o lista cu produse + pret as fii excelent (banii nu ar fii o problema ) . Va multumesc anticipat (astept sugestiile dumneavoastra . |
Re: Sfat tuning Golf 3
Esti foarte amuzant...
Vrei sa "dai un tuning calumea" de pe o lista. Eventual si cu preturi.:chainsaw: |
:)) exact ... daca ma pote ajuta cineva cu sfaturi ... etc. ms anticipat ...
|
poate daca ai pune niste poze ne-ar ajuta cumva. ce gti e? 8v sau 16v
|
pot sa postez si niste poze, am sa le fac cat de curand e 16v
|
eu zic ca motorul ala e mai mult decat suficient
|
da e destul de bun avand in vedere ca masina e din 93 si are in jur de 250.000 km la bord si am ajung pana in 173 km/h fara nici o modificare facuta. am sa postez si nsite poze in cateva zile cand am sa am timp sper ca cineva sa imi paote sugera ce mod sa fac la o astfel de masina . ms pt. atentie
|
daca ai ajuns doar la 173km/h cu motorul ala inseamna ca nu se simte prea bine.
|
hmm .. dc zici asta totusi are peste 250.00 km /bord km in plus = uzura la motor ... plus ca sunt al 3`lea care are masina ... oricum si asta o parere astept si sugestii / patrari referitoare la Titlul Topicului ... Sfat tuning Golf 3
|
sunt de aceeasi parere, daca un 2000 16v ajunge doar la 173 e grav, adica eu cu un 1.8 ajung la 190 si tu doar 170? parerea mea ca "tuningul" ar trebui sa inceapa cu o reconditionare a motorului aluia si dupa alte nebuneli. si tot asteptam pozele
|
am sa incerc sa vad care e treaba. multumesc de sfat
|
eu am un 2.0 8v cu 208 000km si trage foarte bine, al tau ar trebui sa rupa asfaltul.
|
ce-mi mai plac mie thread-urile astea deschise doar ca sa te afli in treaba. de parca nu ar fi mii si mii de forumuri si site-uri de unde poti sa alegi ce-i pe gustul tau.n-ar fi mai bine sa ne dai noua golful si il tunam noi si apoi iti trimitem factura acasa .
|
Quote:
|
hehh bine am prins ideea . ms tuturor :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning