![]() |
Oferta Telefoane
Am tot primit de anul trecut doar telefoane , cadou :) si m'am decis sa le vand , deoarece nu am nevoie , doar de unul singur :
Nokia 9300i (in cutie , l'am desfacut sa ma uit la el) 600 ron Nokia e71 ( in cutie ) 600 ron Nokia 7900 Prism (Cutie)250 ron Samsung Armani (In cutie) 1000 ron Sunt valabile in orice retea , mai putin Armani care e in Vodafone , dar se poate decoda . |
Re: Oferta Telefoane
Ce culoare este e71?
|
Este de culoare alba
|
Sau le schimb pe toate ...cu un set de jante 5x120 pe 17
|
Cate ore vorbite are e71?
|
Pai daca e in cutie :) Dar doar de joi voi fi in Baia Mare sa trimit la cine vrea , sunt plecat deocamdata
|
UPPPP ....E71 s'a dat . Prefer predare personala daca se poate , voi fi la bucuresti sapt viitoare pentru cine e interesat , si voi merge pe ruta , cluj - alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti
|
uppppppp
|
Va saluti pe toti userii si tot staffu 4tuning
Aveti mare grija la acest user si ce cumparati de la el , eu am avut deaface cu el si anuntul nu a corespuns cu ce am primit deci .........................................Mare grija !!!! |
Produsele se trimit prin Sprint curier si se pot verifica cand ajunge pachetul
|
Quote:
|
Apropo daca esti atat de .......... si nu ti minte ce ai scris in anunt am poza facuta la anuntul tau si cu datele scrise de tine cu mana ta si in plus am toate mesajele depe privat pe care leai trimis justifica asta asa ca laso mai moale ca macane si nu incerca sa iesi din asa ceva
Oricum eu abia astept sa dam ochi unu cu altu ......... Deci incodara aveti Mare grija la acesta " tentativa " de User !!!!!!!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning