![]() |
E.M.I.L. live in Galati - 22 mai 2010
Trupa bucuresteana E.M.I.L. soseste sambata, 22.05.2010 in Galati la Zod!ar Club pentru a sustine primul concert in acest oras din intreaga sa activitate.
Concertul din Galati face parte din turneul national de promovare a discului “Stiu, ti se pare absurd…” lansat independent in iulie 2009. Trupa E.M.I.L. se bucura sa adauge date noi de concerte si in luna mai 2010 la turneul national “aparent” incheiat in aprilie. De fapt, chiar membrii E.M.I.L. au declarat ca: “aceasta formatie a noastra e de fapt o petrecere nesfarsita care a inceput acum zece ani, asa ca pentru noi e normal sa fim tot timpul in miscare.” Concertul de sambata 22.05 de la Zod!ar Club va incepe la ora 21 si va fi precedat de o coloana sonora pusa in boxe chiar de formatie, playlist in care se vor regasi trupe precum Green Day, Sublime, NOFX, Rancid, Mad Caddies sau Less Than Jake, trupe ce au reprezentat o influenta majora in stilul E.M.I.L. de-a lungul anilor. Eveniment sustinut de Magic FM. www.emilrulz.com www.myspace.com/emilrulz |
Re: E.M.I.L. live in Galati - 22 mai 2010
Intrebarea principala: de ce ne-ar pasa?
In fine, pana acum 1 minut habar n-aveam de existenta acestei "trupe" sau ce-o vrea sa fie, si de curiozitate, dau un search pe gugal sa-i vad si eu la figura. Cand dau peste poza cu ei, ce-mi vad ochii: 5 hipstarasi http://trazneata.radiolynx.ro/ftp/content/emil-03.jpg. A se observa individu' din mijloc, cat de ironic isi poarta hipsterpalarioara lui. Imi pare rau, dar nu pot sa ma abtin. |
Domnul cu palarioara o poarta asa de "ironic" caci stie ca nu traieste degeaba pe pamantul asta, iar cu timpul ce construieste lasa frumos in urma lui. Poti sa fii ca el? ;-) Mai pe scurt a nu se face umbra degeaba pamantului de sub picioare si sa aruncam cu "noroi" doar ca sa ne trezim vorbind. Hai la concert si o sa te lamuresti singur cine sunt baietii astia. ;-) dupa care esti liber sa comentezi...
|
"Domnul cu palarioara o poarta asa de "ironic" caci stie ca nu traieste degeaba pe pamantul asta" - ce ai spus nu are nici un sens.
De ce zic ca n-am vorbit degeaba? Pentru ca nu suport reclamele disperate, gratuite. Sa faci reclama unei trupe oarecare pe un forum auto mi se pare nasol. De ce zic disperat? Pentru ca, din cate vad, aceasta trupa exista de 10 ani. Ori daca in 10 ani nu si-a facut un nume si e nevoie de promovari pe forumuri auto inseamna ca nu am de ce sa vin la concert sa ma conving, s-au convins altii inaintea mea. Si in ultimul rand, nu suport hipsterii, este cel mai infect curent "fashion" si "lifestyle" care a ajuns in Romania in ultimii ani. BTW, nume de site "emilrulz.com"? - WTF? In fine, imi cer scuze pentru faptul ca am fost rau, poate chiar nu era cazul, nu prea-mi sta in caracter, poate ca ma insel asupra trupei si vorbesc balarii, dar ai postat anuntul pe un forum, unde se fac comentarii deci nu poti sa pretinzi ca te astepti numai la comentarii pozitive. Am o opinie si mi-o exprim. Cand vrei sa fii cineva trebuie sa stii sa inghiti toate criticile, indiferent de natura lor. Numai bine si bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning