![]() |
Tunning Cielo!!!!!!!!!
5 Attachment(s)
stie cineva unde pot gasi prelungiri de bari pt cielo?
sau modificate barile? de preferat in braila |
Re: Tunning Cielo!!!!!!!!!
cromovip in galati pe cosbuc face asa ceva.
chiar ceva mai dragut decat ce vrei tu. |
Care dintre astea e cielou tau?
|
bai baietzi daca vretzi sa facetzi tuning la cielo,,primul lucru schimbatzii motorul...ca ala e veriga slaba la aceasta masina...nui facut sa fuga....e facut sa dureze....sa-tzi faci treaba cu el...
|
taci ma ca asta insemana tuningul in ro.. :D
|
daca vrei un body kit misto de Cielo, da-mi un semn si poate ne gasim... am mai multe variante in catalog. dar, sunt din GL.
|
Salut,scuze dar nu cumva stiti daca pot gasi si in constanta bari si alte chestii frumusele pt un cielo(hatchback sau cam asa cred ca se scrie)sau poate aveti ceva poze sau vreun catalog ceva sa imi trimite-ti pe e-mail:[email protected] multumesc!
|
uite aici ceva frumos de tuning pentru cielo. spor in continuare la tuning http://www.autodaewoo.ro/tuning.php
|
stiti unde pot modifik si eu barile de la un cielo prin braila-galati!!!fara cromovip!!!
|
nu prea ai variante!!
Mai era un prieten de al meu care mai facea tot felul de bari custom .....dar sincer nu stiu daca mai ''practica'' meseria asta pentru ca asa cum bine stim cu totii la noi in galati nu merge cu tuning-ul si treburile astea!!! Numarul lui de telefon este : 0729 996 928 Daniel Chifan |
Quote:
|
si cum ma in braila si galati nu se fac modificari la bari?am zis k galatiu e mai dezvoltat decat braila!are mult mai multe!!si decat sa ma duc la cromovip mai bine le fac singur...:) iau lectii pe google cum se fabrica!!!:P merci oricum
|
1 Attachment(s)
de asta ce parere aveti?:D
|
Belea!!! Tare-s curios,bara ai cumparat-o sau ai pregatit-o tu?
|
bara e facuta...adica toata masina e facuta din mai multe matritze
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning