![]() |
REALIZEZ STICKERE
Stickere ORICE MODEL< ORICE CULOARE(inclusiv culori metalizate, fluorescente si reflectorizante..) desene speciale pentru capota..pentru laterale..FLACARI< TRIBALE< MODELE<..ORICE ..peste 100 MODELE LA CELE MAI MICI PRETURI PE PIATA
Pai ai si tu vreun catalog???
Sau vreun site unde sa le pot vedea??? |
Omul a zis orice model,te duci cu desenul si el il face pe autococolant,nu mai fiti circotasi cereti cataloage etc...
|
Si crezi ca prin telefon intelege omul ce vrei tu ?
Sau daca sta in Arad crezi ca am sa ma duc eu din Constanta special sa imi faca el sticker ptr masina ? O pagina de net , modele prezentate , si o adresa de mail unde sa ii poti trimite un desen si sa primesti raspuns daca se poate face sau nu . Si cel mai imp. lucru : Plata prin posta cu ramburs si seriozitate ! Asta trebuia sa spuna ! |
chiar e din arad?! :D
ce bine ar fi k toti sasi completeze profilu :D :peace: |
ar fi bine sa aiba o pagina ceva...sau un mail...ca nu pot yo sa-ti trimit pe mobil ce vreau sa-mi faci ...si as vrea un nr mai mare de stikere(vreo 10-15) ...dar sa vedem poate gasesc si-n craiova sa-mi fac... :roll:
|
Lexus, ti s-au pus nishte intrebari pe aici. Suntem mai multi interesati, dar vrem sa vedem si noi nishte modele ceva...Poti sa ne dai si noua un site sau ceva la genul????
|
1 Attachment(s)
pai..profilu nu-i completat ca-i facut acu 1 an:) si ceva:))
da baieti...deci sunt din BUCURESTI..Trimit si prin posta..depinde prin ce modalitate vreti voi..:) iar catalogul nu este gata inca insa va atasez o arhiva cu ce modele am deocamdata...insa ca-n orice domeniu clientu nostru stapanu nostru:) mail... [email protected] preturile nu pot sa vi le pun..dar dk ma intrebati ori pe mail..ori aici ..imi ziceti numele fisierului si va pot spune pretu.. cine vrea o serie mai mare de stickere se face discount |
1 Attachment(s)
arhiva 2:)
si daca vreti ceva mai special..nu ezitati sa intrebati:D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning