![]() |
AFI Palace - Kart
Ati fost? V-a placut ? Pareri ? Am aflat tarifele : * - 25 ron/cursa Luni-Vineri * - 35 ron/cursa Sambata, Duminica Puteti cere card de fidelitate , 4 curse platite + 1 Gratis. |
Re: AFI Palace - Kart
chiar .. cum e acolo ?
|
Sunt 3 Piste , una pentru copii , una pentru junior ( Pana in 14 ani ) si pista propriu-zisa , pista mare
Uite o poza sa-ti faci o idee . E in parcarea de la etaj. |
si ce tarife sunt ?
|
tarifele sunt scrise mai sus :)
e ok ca mergi de-a latu destul de haios dar karturile sunt slabe rau de tot n-au putere deloc :( |
Quote:
|
ce inseamna 1 Cursa ? o tura ?
|
O cursa = 10 minute , imi cer scuze nu am precizat.
|
chiar sunt curios si eu... chiar o sa ma duc curand sa vad ce si cum...
daca "1 cursa" e 25 de ron se merita pentru 10 minute dar daca "1 cursa" de 25 ron inseamna un tur dala... mai bine lasa... pe aia 25 de ron fac Alexandria-Bucuresti cu masina dus-intors si mai si ramane motorina pentru plimbat prin bucale... fain... EvLSantos ai fost tu? e frumos? stie cineva carturile din Eforie Nord... alea de sunt 7 lei 5 ture de nici nu te saturi... astea din afi au cam aceeasi putere? |
andreimp3 ce nu intelegi ? 25 RON / 10 MINUTE - IN CURSUL SAPTAMANII ; 35 RON / 10 MINUTE - WEEKEND ... alea din eforie sunt ... praf ..
Am fost astazi , e super fun , aluneca [,] ca dracii - DORIFTOOOOOOO , feritiva de kartul 7 , accelereaza incet de tot si dupa aceea dintr-o data tare , e enervant , pierzi mult in curbe.. Timpi - 20:80 prima oara , si 20 : 50 a 2-a oara .. cu kartu ala idiot..:rolleyes2 |
N-a mai fost nimeni ?:evil:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am fost si eu o data, a fost in kartul nr 1, am reusit 20.58. Aluneca destul de tare, cei care au fost pe circuit normal nu o sa fie foarte incantati, nu se compara la viteza in curbe cu asfaltul. Oricum, distractiv.
Atasez si o poza cu circuitul de la Ghimbav langa Brasov, unde a fost bestial. Inca una cu timpii si in mers la AFI. |
Maine la 6 o sa fiu acolo , gasesc pe cineva ? :o
|
1 Attachment(s)
Am fost astazi la 6 , noutati : Pret ( 30 Ron Luni - Vineri ; 35 Ron Weekend ) + Pista ( vezi poza ) .. am prins kartul 5 , FORTA kartul :)
P.S : Schita la pista am facut-o cum am mai tinut si eu minte :lol: nu este exacta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning