![]() |
[My Scoot] Runner (Paul_roxxx_46)
6 Attachment(s)
dupa cum stiti am vandut aeroxul si miam cumparat acest runner,am pe el urmatoarele piese,componente:
-set POLINI CORSA 80cc cu 2 chiuloase(are 500 de km efectuati in prezent) -ambielaj TOP PERFORMANCE-nou(500 de km efectuati ) -rulmenti SKF noi(500 de km efectuati ) -carburator de 17,5 DELLORTHO -boost botle POLINI -ambreiaj STAGE 6 -variator MALOSSI MULTIVAR 2000 -curea originala deocamdata-urmeaza una TOP -toba LEOVINCE ZX HAND MADE/se schimba cu una YASUNI cat de curand -filtru de aer nu e originalul ca asta e mai mic ,din cate stiu la alte runneru-ri e mai mare:D. +inca alte treburi de care nu imi aduc la ora asta aminte acum despre exterior sa va pozvestesc cate ceva:D.......: -set de carene STAGE 6 cu culoarea lor originala -inaltator moxics sau ceva de genu -oglinda f1 carbon look -mansoane stage 6 -scaun STAGE 6 -far ONE TUNING -presuri de aluminiu TNT TUNING -stop TNT TUNING -sticle de la semnalizari si de la stop incolore numa k tre sa le sterg ca sunt facute cu negru o sa pun maine o poza cum arata sterse -la fel si la exterior multe alte chichite de care am uitat....................ACUM POZE:d...........ACUM ASTEPT PARERILE VOASTRE |
Re: high end runner in devenire
Deci scuterul ii bestial. Il stiu de la fostul proprietar. Vad ca l-a trecut pe carburatie :D . Presurile is misto rau :D . De piesele din motor nu mai zic nimic :-) . Bafta in continuare !
|
Re: high end runner in devenire
Foarte jmecher scuterul!Sa-l stapanesti sanatos...
Un mic sfat incearca sa-l lasi cat mai clean(adica nu cred ca au ce cauta actipildele alea in fata):D |
Re: [My Scoot] Runner (Paul_roxxx_46)
E foarte frumos.
Filtrul de aer este de pe DNA sau Runnerul Nou . Sa il stapanesti sanatos ! Bafta! |
mi se pare sau este imatriculat pe germany ? sal stapanesti sanatos !
|
o toba cromata ar da perfect:D
|
Nu vinzi presurile ? :D
|
E superb, si merita fiecare banut. Vii duminica la armonia? la show? Bafta ;)
|
Sa-l stapanesti sanatos >:D<
E o bijuterie::D Cat ai dat pe el?:D |
nu am dat bani pe el....am facut ceva combinate cu aeroxul......eu sunt foarte multimit de el chear merge super :D...abea astept sa vina vremea aia super sa mergem toti la plimbare astia din arad:D
|
1 Attachment(s)
ce sa mai zic si eu:D se poate inchide threadul pentru ca am vandut si motorul asta si m-am ales cu un yamaha dt 50 ....tot la supermoto ajung:C:C:idea:
|
Pacat ca ai dat bijuteria aia :???:
Intreaba-l te rog pe noul proprietar daca vinde presurile :-P |
runnerul a ajuns la mine astazi e misto rau ;) bine are multe piese schimbate in el noi malossi scuterul merge ff bn si arata extraordinar
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning