![]() |
Opel Tuning : KIT OPEL ASTRA H GTO by PAM TUNING
14 Attachment(s)
OPEL ASTRA H GTO by PAM TUNING Bodykit realizat de Pam Tuning pentru Opel Astra in 5 usi. |
Re: KIT OPEL ASTRA H GTO by PAM TUNING
e o voma !
|
e superb....pe 2 usi arata mai bine oricum;)
|
mie chiar imi place , in special spatele care chiar e superbbb..
|
Fatza e urata...Spatele mai merge...Iar lateralele's ok
|
un pic spre golf dar simplu si de efect. si ieftin!!!!!!!!!!!!!
|
spatele e shukar, da' bara fatza nu prea urmeaza aceeashi linie....oricum..e frumos
|
cu cat mergi mai mult spre partea din spate cu atat e mai fain ...
fatza accepabile .... laterale fainutze ... si spate foarte fain ... ;) |
e prea tare masinutza asa !
|
Arata chiar f bine dupa parerea mea..
|
arata bine masinutza, cu toate ca nu-s fan opel. In puls e chiar ieftin bodykit-ul ;)
|
chiar jmecher kitu' fatza nu rea imi place..trebuia sa gaseasca altceva in partea d sus, sa nu lase grila aia. dar aia s poate modifik
|
Spatele e superb dar fata este cam prea umflata, priza de aer este enorma si se vede urat.
|
4 Attachment(s)
Acesta reprezinta aceeasi linie noua impusa de Pam Tuning ce am instalat si pe sun Seat noi prezent la 4tuning Days Oradea! Personal parerea mea e ca spoilerele nu stiu cum se potriveau acolo dar cel putin aici nu se potrivea de nici o culoare cu liniile aripilor ,pe langa acesta a fost nevoie sa se intareasca acea portiune din mijloc de pe bara spate bara fiind subtire sa il sustina , deci in concluzie daca va hotarati asupra unui astfel de kit sa instalati cautati pe cineva care se pricepe si la fibra si la instalat ca mai are de retusat sa iasa OK . Pe langa acesta un alt deficit constatat era ca nu prea dadeau instructiuni de montaj cum am intalnit la produsele de la alti producatori germani
|
sa vad opelul ala pe strada si parca vad ca i-as da in cap proprietarului sa il iau :D
|
All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2025 4Tuning