Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   HOT NEWS! Dacia scoate pe piata masina de 5000 Euro!!! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/186664-hot-news-dacia-scoate-piata-masina-5000-euro.html)

Hondarul 05-05-10 14:16

HOT NEWS! Dacia scoate pe piata masina de 5000 Euro!!!

1 Attachment(s)
Conform publicatiei AutoBild, Dacia are in proiect lansarea pe piata a unei masini de oras, ce nu va depasi pretul de 5000 de Euro. Aceasta se va numi Dacia City si este dedicata intregii piete auto mondiale.

Dacia City va prelua elemente de la Logan si platforma de la Renault Clio. Partea din fata va fi “imprumutata” de la Sandero, iar motorizarea nu va fi una revolutionară. Dacia City va avea motorul pe benzina de 1,2 litri al modelului Renault Twingo. Potrivit AutoBild, ar putea fi dezvoltata si o varianta pe motorina, probabil cu vesnicul 1.5 dci. Pretul redus al noului model se datoreaza designului.

“Romanii de la Dacia sunt maestri in a refolosi componente pentru noi modele auto”, mai noteaza publicatia germana. Pentru Duster, 57% din piese au fost utilizate si pentru modele anterioare. Directorul delegat pentru operatiuni al grupului Renault, Patrick Pelata, declara, la inceputul lunii martie, ca gama Dacia ar putea ajunge la zece modele, iar procesul de dezvoltare al urmatoarei masini a inceput deja. Asteptam mezinul familie Dacia cat mai curand!

crysty.bobok 05-05-10 14:28

Re: HOT NEWS! Dacia scoate pe piata masina de 5000 Euro!!!

1 Attachment(s)
:rolleyes2
se aseamana mult cu ford fiesta !
orium cred ca o sa aiba succes ca si majoritatea daciilor de pana acum !

Dany.bilan628 05-05-10 14:30

aceleasi zvonuri erau si pentru Logan, insa de la proiect si pana la executie este foarte probabil sa se mai rotunjeasca cifrele

ZaNe94 05-05-10 20:07

un fel de lastun de secolu 21. da e urata, sandero stepway e frumoasa, dusteru e frumos, loganu, eh, merge, da asta e hidoasa, nu stiu ce succes ar avea, eu as prefera un fiesta chiar si sh. (nah, eu ador fiesta)

andreimp3 10-05-10 09:24

daca as alege o masina din clasa ei, probabil ca pe ea as alegeo... si singurul concurent pe care l-ar avea mai apropiat este Spark...
frumoasa si bafta Dacia si la cat mai multe proiecte

dreaq 15-05-10 10:35

N-avem bani nici sa ne basim dar totusi avem pretentii la frumusete la 5000 euro. Nu vrei sa aiba si piele de blana de cur de chinchila ?

cristi_timidu 15-05-10 16:53

cred ca poza nu este destul de relativa. eu zic ca promite mult. de altfel si duster este si urat si frumos
frumos - 18000 euro
urat - 10500 euro
de aceea mai mult de jumatate din comenzile pentru duster sunt pentru echiparile de 15000 euro in sus

dreaq 15-05-10 19:43

Exact . O masina ieftina parca e mai 'secsi' cand n-ai bani de mai mult . :-P

G0rdy 16-05-10 14:31

e simpatica masinutza...macar de-ar ramane asa pana la final.Si de pret eu zic ca e mai mult decat Ok 5000 E. Pana la urma este o masina sa te duca din punctul A in B nu sa de duci cu ea sa faci parada in fata la "bambu"

andrew 46 17-05-10 14:50

niste vesti foarte bune zic eu..
eu sper ca inginerii de la dacia sa faca deasemenea o limuzina si un coupe sport de 200cp ..ar fi nemaipomenit:D

All times are GMT +2. The time now is 13:37.

- Copyright 2026 4Tuning