Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Fata Kadett (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/18664-kadett.html)

Jady 09-06-06 14:55

Fata Kadett

1 Attachment(s)
Salutare. Am tras in Photoshop chestia asta, si voiam sa stiu daca se merita facuta, avand in vedere ca masina are bare standard care sunt cam ... naspa :oops:
Iar in functie de ce sfaturi imi dati, poate fac si una de spate...

BULLDOG 09-06-06 15:00

Re: Fatza Kadett

pare cam mare masca, daca ar mai avea ceva peacolo pe mijloc ar fii fain, si oricum, asha nu stiu cat de rezistent poate fi spoileru ala, gandeste-te ca partea stanga se prinde de partea dreapta doar prin partea aia subtire de jos. de aratat arata bine da nush cat e de practic

Jady 09-06-06 15:02

Pai... pe dedesubt va avea ranforsare de tabla in partea de sus, intre stanga si dreapta, ca doar nu sunt nebun :D dar nu stiu cum am sa o maschez...

BULLDOG 09-06-06 15:04

1 Attachment(s)
incearca si pune in photoshop ceva in genu asta si un angry look, vezi cum arata, mie mi se pare k s-ar potrivi;) bafta

BULLDOG 09-06-06 15:05

dak vrei neaparat asa cu masca aia mare, incearca sa faci si partea de sus de la masca sock, numa chiar conturu ala pe langa faruri si capota

Jady 09-06-06 15:06

Quote:

Originally Posted by BULLDOG
incearca si pune in photoshop ceva in genu asta si un angry look, vezi cum arata, mie mi se pare k s-ar potrivi;) bafta

Hai ca ma apuc, sa vad ce iese...

Jady 09-06-06 15:12

Mmm... nu prea imi place, plus ca tocmai de partea aia stock voiam sa scap, am vrut sa fie mai deosebit cu masca aia mare in V...

BULLDOG 09-06-06 15:17

mda..numa k nu prea ai cum sa faci spoileru ala mai rezistent..

mike20 09-06-06 21:22

1 Attachment(s)
de ce nu incerci ceva in genul acesta:

Jady 10-06-06 20:20

Dragut, dar voiam ceva mai personalizat, asta am vazut-o de prea multe ori. Oricum, multumesc pt. sugestie.

TopArt 11-06-06 11:23

Quote:

Originally Posted by Jady
Salutare. Am tras in Photoshop chestia asta, si voiam sa stiu daca se merita facuta

nu, nu merita facuta. parerea mea, care este ;)

Lukian_XXX 12-06-06 08:50

nu-mi place!!!
daca vrei dami mie o poza cu masina stock si sa vad ce pot face!!

Jady 14-06-06 07:24

Mda... frumusel, n-am ce spune, numai ca m-am cam razgandit in privinta modelului :D Cred ca o Calibra m-ar satisface mai bine...
Oricum, e mai frumoasa decat ce am facut eu.

blowwind 15-06-06 09:20

imi pare rau sa va spun ... but NO virtual tuning ;) ... wrong topic :P

P.S. hmm...calibra ...o alegere mult mai buna :P

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning