![]() |
Se scoate din circulatie Dacia??
Asa am auzit ca peste vreo 3 ani le-ar scoate de pe sosele din cauza poluarii..ma refer la daciile pe carburator fara catalizator etc.. Stiti ceva de treaba asta?
|
Re: Se scoate din circulatie Dacia??
Chiar speram să nu mai văd thread-uri d-astea deschise...
Nu există "scos din circulaţie". Vor fi constrănşi unii de situaţie să renunţe la Dacia 1310, pentru simplul fapt că nu le menţin starea tehnică bună, că nu aveam drumuri īn Romānia şi pentru că ei caută probleme la bătrānele astea care au construit Romānia, fără să arunce un ochi la plasticele noi care se fabrică acum şi care au probleme; unele chiar mai grave decāt bătrāna Dacie. |
cred ca s-a mai discutat subiectul asta de 1000 de ori.... dar pt linistea ta ti-a raspuns andi la intrebare ....
|
ei bine am pus doar o intrebare...pe sectorul Dacia sunt nou deci nu sariti :). eu unu asa stiam ca cele non euro nu vor mai avea drept de circulatie..repet....asa am auzit..nu dati cu paru :)
|
nu ar trebui sa te mire cand o sa mergi sa iti faci asigurarea si o sa tre coste 7,8.... milioane ca atunci iese singura din circulatie
|
Quote:
La asigurare ca şi la impozit contează cilindreea motorului, īn rest sunt decāt statistici. Spun asta, pentru că şi eu am fost īntrebat pentru ce maşină fac, dar asta nu avea legătură cu preţul asigurării. |
da ce-s nebuni iesim in strada, ne ducem toti cu daciile la bucuresti si le lasam acolo in fata parlamentului, le blocam iesirile alesilor sa nu mai iasa de acolo:)))
|
feritiva de rar`uri pentru moment.PUBLIC ENEMIES
|
Quote:
|
mda....
|
daca nu o sa scot direct, o scot usor usor cu taxele si cu programul rabla.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning