![]() |
Caut designer pt colaborare
1 Attachment(s)
In primul rand daca nu este aici locul acestui topic imi cer scuze si astept sa fiu si eu anuntat unde s-a mutat...daca se muta :)
Caut colaborator pt design banere web,printuri,etc cu plata per lucrare.(de preferinta din Bucuresti) Am nevoie de cineva care lucreaza de la nivelul pozei atasate in sus...talent & tehnica :) Ii rog pe cei interesati sa posteze cateva lucrari sau sa faca si ei o varianta la cea atasata de mine ... cu ideea: "Noua locatie a magazinului TUNING CENTER" |
Re: Caut designer pt colaborare
Hai baieti , Nu vi se pare o provocare?
|
Dubios...nu se simte nimeni in stare?
|
Quote:
|
pai...pune si tu niste materiale....un logo ceva , ca nu fim nevoiti sa reproducem logo-ul.
|
Pune logo-ul TUNING CENTER si ok shop vector, daca le ai, ar fi mai usor :P
|
1 Attachment(s)
Hai ca incerc eu cu ceva.
M-am descurcat cum am stiut. Sper sa placa! |
cat de curand o sa postez si eu flyere / postere facute pentru cateva cluburi din buzau..
|
6 Attachment(s)
pe partea de grafica/editare foto se pot vedea cateva lucrari aici
https://forum.4tuning.ro/534-editare-...rt/page-4.html sunt disponibil si pentru fotografie de produs, cataloage, etc. toate imaginile din blog, grafica, aseazarea in pagina sunt facute de catre mine http://promobilaantica.blogspot.com/ |
Va dati seama ca variantele mari sau vectorizate ale logoului nu se dau :) ...
Varianta "tuning-center03" a lui 3S-FE imi place cel mai mult pana acum... |
7 Attachment(s)
Cateva lucrari si de la mine... acum ma apuc si de afisul tau :-)
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu afisul pentru magazin. (cred ca se observa garajul-intercooler :D )
|
Nils pana te hotarasti ai putina rabdare sa incerc si eu. Poate poate sare iepurele :)
P.S. Ar prinde bine daca ai putea baga ceva poze cu magazinul (noua locatie)...ceva cadre mai largute, ceva cu ce sa lucram. |
Quote:
Dar poate ne lasa sa ne descurcam singuri, tocmai pentru a evalua mai ushor potentialul fiecaruia! :-) |
As incerca si eu dar lipsa de timp.. pana cand tine concursul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning