![]() |
Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90
Saluti tocmai mi-am luat un prelude model 88/92 2000 16V 137Caluti 4WS si vreau sa-i trag un tuning exterior,interior si motor. Masina o vopsesc rosie fiindca asa am actele de ro.Dar in rest totul e la intamplare. Care aveti poze sau idei cu preluduri 88/92 tunate si ma puteti ajuta : mersi !!!!!!
|
Re: Idei tuning ptr. Honda Prelude din 90
7 Attachment(s)
Pentru inceput o sa pun eu niste poze de pe net sa-mi spuneti parerea voastra .....
|
modelu ii 88-91:D...vezi aici, ceva kituri de caroserie...
http://www.grounddynamics.com/Templa...367&SearchYN=N |
mersi...............
|
sa pui poze cu evolutia proiectului ;)
|
3 Attachment(s)
Bucuros sa aud ca mai exista in tara una la fel ca a mea.
Motor B20A5? Pune o poza cu a ta asa cum e...sunt curios: Uite-o pe a mea: |
Daca ai bani de investit si cunostinte pe afara, fi atent ce poti gasi pt masina asta:
|
2 Attachment(s)
...si pozele..pe rand ...
|
1 Attachment(s)
cel mai simplu si de efect Kit:
|
1 Attachment(s)
Si cel mai tare:
|
mai vrei? ...ia:
..mai am..dar mai incolo :) |
1 Attachment(s)
...si atasamentu..era un gif animat, dar nu mi l-a primit , era prea mare pt upload..ti-l dau pe mail daca vrei...
|
salut prietene ! Mersi ptr. idei ! A ta e chiar frumoasa, imi place culoarea neagra si eu vreau sa-mi pun folii pe geamuri. Si cu jentile mi-ai dat o idee buna, fiindca ma gandeam sa cumpar niste janti late cu bordura, sa-i umflu aripile si sa le scot in afara dar vad ca arata foarte bine cu jenti spitate.
|
salut prietene ! Mersi ptr. idei ! A ta e chiar frumoasa, imi place culoarea neagra si eu vreau sa-mi pun folii pe geamuri. Si cu jentile mi-ai dat o idee buna, fiindca ma gandeam sa cumpar niste janti late cu bordura, sa-i umflu aripile si sa le scot in afara dar vad ca arata foarte bine cu jenti spitate.
|
Poze o sa pun in curand.
Masina asta mi-a salvat viata. Acum 7 luni am avut accident cu un prelude din 90 bijuterie la 160km/h in oras.Nici numere nu aveam pe ea.Am scapat fara nici o zgarietura si fara dosar. Toata shmekeria a fost ca nu s-a rasturnat cand am inceput sa sar peste borduri cu lateralu , in schimb s-au indoit rotile sub masina.Dupa ce s-a oprit dupa vreo 5 insulite din alea cum sunt in intersectii numai ca mai inalte arata ca o nava spatiala cu rotile indoite sub ea. Eu mai aveam una cu numere franceze tot asa si pe aia vreau sa o fac. Am duso deja la atelier sa-mi faca spoilere,praguri,eleron,prize,etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning