![]() |
proiect-supernova turbo by TeamCSR
3 Attachment(s)
dupa cum spune si numele topicului avem in club o dacia supernova la care am inceput modificarile atat la exterior cat si la interior . la exterior bari fata spate si praguri ,o prelungire bad boy , haion putin modificat (clean look ) faruri cu interiorul negru .
sub capota am inceput cu un transplant de motor de pe un r5 gtt..momentan motorul l-am pus sub capota. puntea spate cu discuri vine de pe un r19 chamade , suspensiile inca suntem in dubii care sa le alegem. optam pentru coilovers. am vazut ca mai sunt pasionati de dacia care au pus motoare puternice. as fi interesat de montajul planetarelor..la tripoda.. sa le cuplam la cutie..sau ce fel de planetare potrivesc |
Re: proiect-supernova turbo by TeamCSR
Arată frumos de tot şi îmi mai place că spatele la haion nu l-aţi făcut shave, aşa cum îl fac toţi, deşi DSN-ului nu prea îi stă bine cu haionul shaved.
|
mersi.. ceva idei pentru planetare???
oricum o sa postez pe sfarsitul saptamanii poze cu ea..avansam la bari si praguri |
ceva genul badboy la haion te-ai gandit...? mai pune si tu poze cu ea adica as vrea sa vad cum arata badboy-ul pe interior...merci anticipat.
|
ce cutie folosesti?
|
cutia e de r5 gtt a motorului
badboy la haion... niciodata ..arata urat |
daca nu ma insel merg cele de r5
|
Quote:
|
si atunci pot lua planetarele si fuzetele de pe r5 si merg pe supernova??? incercam .mersi de ajutor pentru moment
|
mersi de completare :P
|
Nu stiu sigur daca nu difera planetarele la R5 in functie de motorizare. Ce stiu sa-ti spun ca pe un R5 1,8 16v nu stiu sa-ti spun exact codul cutiei planetara de dreapta ii cam asa:
688 mm , dinti exteriori (roata) 21 si dinti spre cutie 23 Daca te poate ajuta cineva cu dimensiunile de la o planetara de SN le-ai putea compara si vedea. Bafta!! |
motorul si cutia sunt de pe un renault 5 gtt.. planetarele le vom procura saptamana ce vine si atunci le punem cap la cap
|
Spor la lucrare in continuare ma pune niste poze cu motorul si tot ce ai de gand sa pui pe masina sa vedem ce ai mai pus pe masina.Cred ca o sa iasa frumos acest proiect si o supernova tare prin CLUJ daca masina ii din oras sau din apropiere.Bafta
|
Dar prinderea motorul ati rezolvat-o? Ce suporti folositi? Cat despre planetare, nu merg schimbate, cum ziceau si mai sus, fuzetele cu totul, si pastrati si franele de GTT pe fata.
|
La motorul de R5gtt folosesti injectia de pe sn:-? ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning