![]() |
Macheta in lucru - k@mik@ze
5 Attachment(s)
Opel astra gtc primul stagiu
astept din partea voastra sugestii, si am uitat e prima mea tentativa.:D |
Re: Macheta in lucru - k@mik@ze
arata destul de bine pt o prima tentativa
ideile nu sunt rele LSD, nu sunt fuctionale, asa-i? imi place garda joasa in mod deosebit intercooler-ul trebuia integrat mai bine, dar fiind prima incercare intr-ale tuning-ului... daca mai ai alte proiecte, esti binevenit sa ni le prezinti bafta in continuare! |
Mai bine faci nişte stickere decāt să dai cu marker-ul că arată urāt ! spor īn continuare ..
|
nu-i rau ce ai incercat sa faci.Bafta in continuare si sa te perfectionezi cat mai mult.
|
macheta arata bine, dar ma cam indoiesc ca este facuta asa de tine....defapt nu este.. pentru ca sunt multe lucruri tuning pe ea care nu puteai sa le faci...exemplu farurile...
|
:)) sunt farurile originale vopsite mai mult ca sigur!
|
sunt faruri originale ale mechetei tunate deja care arata ca macheta asa a venit tunata...+ ca sa numai zic ca daca o facea asa de la zero nu dadea cu marker dupa...
|
Iti spun si eu...ca sa nu mai insisti inutil. Alea sunt farurile originale, vopsite in negru. Lipsesc sticlele (eu le-as fi lasat montate, dar fiecare face ce vrea). In fata a facut o treaba mult mai ok decat in spate (acolo se vede cum a mai gresit linia stopurilor si a dat pe langa).
|
arata bine pentru prima lucrare.
renunta de a mai folosi marker , vopseste-le |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning