![]() |
Zgomot ciudat la franare VW Polo 9n
Salutare tuturor.
Sunt proaspat posesor de VW Polo 9n ,an fabricatie 2004 ,motor 1.2 , modelul in 5 usi . Aseara cand ma intorceam de la munca am auzit un zgomot ciudat ,ca un fasait pe partea dreapta fata (asa am considerat eu din interiorul masinii) atunci cand franam. Este posibil sa fie de la placutele de frana ? sa fie tocite ?mentionez ca masina are 65000 km si a fost adusa din Germania. Daca placutele pot cauza fasaitul va rag sa imi recomandati un producator de placute bun . Multumesc frumos . Numai bine |
Re: Zgomot ciudat la franare VW Polo 9n
daca placutele erau tocite ti-i se aprindea bec in bord. si eu am polo 9n la mine era un scartait mai mult...problema a fost o pietricica intrata la etrier. mi-i s-a intamplat treaba asta de cateva ori. ultima oara caraia ca naiba. am dat usor cu un ciocanel in roata-etrier..si a sarit pietricica si totul a fost ok. vezi poate si la tine e o simpla pietricica :)
|
mersi de pont.O sa vad maine daca rezolv ceva asa .Daca nu poate imi zic aia de la RAR care e problema ca am programare miercuri dimineata
|
acum e posibil sa fasaie ele de fel...sti ca ai mai auzit pe strada masini la care la mai scartaie fasaie franale..si daca cumva trebuie sa le schimbi..iti recomand TRW. sunt mai ieftine ca Bosh si sunt super bune. eu TRW an pus pe fata si sunt super. cand am schimbat si pe spate am pus si eu Bosh..si au scartait vreo 4 luni..acum vad ca nu mai scartaie... concluzia e ca s-ar putea sa nu ai nimic :) bafta la inspectie. ;)
|
TRW deci . Memorat :)Poate scap fara sa le schimb .
Oricum atunci cand am cumparat-o am facut Brasov - Bucuresti si nu s-a auzit nimic. Mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning