![]() |
PIESE E36 328i...
punte spate cu discuri ventilate,senzori abs,senzori placute,placute discuri in stare buna !
trapa electrica completa,motoras buton... pompa abs\asc..calculator...tulumba..cilindru frana.. pompa benzina si plutitor 2.8i preturi negociabile....vreau sa scap de ele 0762 946 522 !! |
Re: PIESE E36 328i...
punte spate cu discuri ventilate,senzori abs,senzori placute,placute discuri in stare buna !
trapa electrica completa,motoras buton... pompa abs\asc..calculator...tulumba..cilindru frana.. pompa benzina si plutitor 2.8i preturi negociabile....vreau sa scap de ele 0762 946 522 !! uppp....ceasuri 6 cil , moketa neagra pentru coupe...jante aliaj 15 + 16" |
suporti proiectoare??
|
Quote:
Pune mi te rog si mie o poza cu mocheta de coupe, ma intereseaza daca nu are nici un clips de covoras rupt... |
4 Attachment(s)
aste sunt pozele.....nu prea se vad bine...cel mai bine vi si o vezi...
|
Quote:
|
frate..are clipsuri dar nu stiu daca sunt toate...nu mai tin minte....este urcata pe o magazie....si mi-e lene sa o dau jos sa ma uit daca sunt ...daca vrei imi dai 80 lei pe ea si ti-o dau.....moketa arata bine....cu o spalare iese beton...:) daca te hotarasti..ma suni ! salut
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning