![]() |
[VAND] Peugeot Jet Force 50
Vand scuterul meu pentru piese,un Peugeot Jet Force 50 din 2003 cu urmatoarele caracteristici:
Peugeot Jet Force 50 TSDI PIESE NOI: -Injector aer/benzina -Cilindru piston -Piston -Rampa injectie -Rulmenti ambielaj -Centralina(ECU) Aprilia SR Di-tech An fabricatie: 2003 Culoare:Albastru Capacitate cilindrica:49,9 cm3 Motor: 2 timpi Inmatriculat Facturi la toate piesele Revizie tehnica La el este stricat setul motor.E ciobit cilindrul,pistonul si sunt rupti segmentii.Reparatia nu costa mai mult de 100 EUR cu tot cu manopera.Schimb cu SR50,Malaguti F12 sau F15.Pretul este de 20 milioane daca e de vanzare! Contact: Alex [email protected] 0756824569 |
Re: [VAND] Peugeot Jet Force 50
UP!Hai ca se mai negociaza daca e vreoun client.
BONUS:INCA UN INJECTOR+CAP INJECTOR!! Schimb si cu Yamaha(MBK) Booster NG |
salut , il dezmembrezi ?
am nevoie de toate carenele (fara codita) + faruri semnale ... zi-mi un pret si te scap de ele , daca le trimiti in Bucuresti. pune si niste poze |
Nu cred ca il dezmembrez inca,si chiar daca l-as dezmembra nu as avea cum sa trimit carenele in Bucuresti.Tot respectul!
|
Quote:
da-mi un semn daca te mai gandesti |
^^UP^^
18 Milioane+Un injector bonus!! |
Rog un moderator sa il inchida.Scuterul va intra in reconditionare cat mai curand.
|
SUS!!! 16,5 Milioane. INJECTOR AER+ INJECTOR BENZINA BONUS!!
|
salut.pm cu ultimu pret si ce probleme mai are ca asi vrea sal cumpar
|
Se poate inchide!L-am trecut pe carburatie,verificati topicul scuterului :P
|
Vand Pegeot Jet force pt piese
contact 0761094073 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning