![]() |
10 Attachment(s)
CATEVA MACHETE CU MODIFICARI
MAJORITATEA sunt axate pe masini de rally |
Re: Machetele mele - coshco
Bun venit pe sectiune! :) Ai niste machete interesante, dar mai multe detalii (producator, scara ...) ar fi super ok! Succes!
|
merci pentru urari
sunt scara 1:18 mitsubishi evo VIII este de la AUTOART. initial a fost negru (total),dar am lucrat la el destul de mult si a iesit o copie (cat de cat) a masinii din CNR a lui Dodo Pitigoi din 2007 Fordul focus WRC este de la Mondostar. Daciile (12 gordini) sunt de la solido |
Focusul colantat cum era cel a lui pitigoi este superb,hai si un r3 colantat ca la brasov
|
Bine ai venit! Foarte reusite machetele tale asa modificate. Bravo. Felicitari.
|
Frumoase machete, felicitari!!!
|
Bine ai venit! Foarte misto machetele. O poza de grup ar fi excelenta sau doar astea le ai?
|
foarte tare...sa-mi zici cum sunt facute decalurile..
am facut si eu cateva si e cool ca a mai aparut un rally maniac |
va multumesc pentru urari
|
8 Attachment(s)
sunt facute cu autocolant (diverse culori)
iar decal-urile sunt din diferite abtipilduri sau din foitele acelea care sunt in cutiile de machete din plastic care se monteaza |
mai urmeaza si altele
mai am tot de rally , mai multe scara 1:32 (evo 7, focus , xsara, subaru , fiat, ............. 1:18, mai am peugeot 307 rally, alt focus, subaru, 206 ,cateva smart-uri urmeaza poze |
Quote:
arata bine ca si replici ale celor mari astept sa le vad pe cele 2 cu numere :D bafta si poate ne intalnim in weekend pe Trasfagarasan |
Bine ai venit , frumoase machetele ! Aşteptăm cāt mai multe :D
|
bine ai venit;)!..imi plac rally-urile...dar,nu stiu cum ai avut 'CURAJUL' sa modifici un autoart:lol::lol:....ma rog,a iesit super,ca si celelalte...bafta in continuare;)
|
intradevar, cand m-am apucat de evo chiar mi-a fost frica.e facuta foatre detaliat.
m-am riscat putin dar a iesit bine mai pun niste poze cu evo |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning