![]() |
Dacia Mea IF.31.CLA
13 Attachment(s)
Va voi prezenta masina mea..Achizitionata Nov 2008,an 2004,al doilea proprietar primul fiind o femeie..Poze de vara trecuta, si cateva recente
|
Re: Dacia Mea IF.31.CLA
Arata bine daciuta ;)
|
Arată foarte bine.
Ce gānduri mai ai cu ea? |
ganduri sunt multe bani sunt putin..poze o-sa mai adaug..pentru ca intre timp am coborat si garda la sol,geamuri electrice o toba sport ,dar este si masina de zi cu zi si nu-i pot face prea multe
|
Quote:
Eşti pe drumul cel bun, dacă gāndeşti astfel :) |
Foarte faina masina.Bafta in continuare.
|
Arata chiar foarte frumos, daca nu a avut nici un eveniment rutier si ai de gand sa o vinzi nu ezita sa imi trimiti un PM cu detaliile.. drum intins si fara evenimente!
|
masina am avut odata o tentativa de a o vinde dar sunt prea atasat de ea ca sa o vand
|
frumusica,vad ca te-ai apucat sa mesteresti pe la ea.la mai multi km cu ea:D
|
Superba dacia...dar nu stiu daca ii sta bine cu jantele in totalitate albe..Oricum bafta cu ea! Dc e culoarea aia pe plasa de la radiator?:)
|
Bine ai venit si multi km fara incidente!! Arata bine masina,ceva planuri la partea mecanica ai? sau vrei sa fie legala?:-P
|
pai vreau sa fie si legal da nu ma pot abtine :D..astazi am vorbit cu un baiat si isi vinde dacia el pe fata are flanse si pe spate toata puntea schimbata..dupa o discutie cu el a facut un pret la flanse + jantele lui si ma bate gandul sa le cumpar dar mai imi trebuiesc bani :D
|
21 Attachment(s)
cava poze..primele poze sunt mai vechi si cateva noi
|
mentionez!! daca are cineva un turometru de vanzare care SA SE POTRIVEASCA pentru ceasurile mele sa-mi spuna.. nu vreau turometru extern(adica sa-l pun pe nush unde pe bord):D
|
Felicitari pt compartimentul portbagaj ,este de invidiat.Spor la treaba cu masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning