![]() |
[VAND] Sony-Ericsson W810i
Cumparat cu abonament Orange in 2007, a beneficiat de garantie 2 ani de zile dar nu am avut nevoie de ea.
Pachet complet: Telefon, incarcator, cablu de date, MemoryStick PRO DUO 512MB, hands-free walkman edition, cutie, CD instalare. Bateria tine lejer 4-5 zile daca e folosit pentru vorbit si ascultat muzica mp3 sau radio. Il vand pentru ca mi-am luat alt telefon ca in rest sunt foarte multumit de el. Predare Personala in Bucuresti Poza 1 Poza 2 Poza 3 |
Re: [VAND] Sony-Ericsson W810i
pret?
|
Cumparat cu abonament Orange in 2007, a beneficiat de garantie 2 ani de zile dar nu am avut nevoie de ea.
Pachet complet: Telefon, incarcator, cablu de date, MemoryStick PRO DUO 512MB, hands-free walkman edition, cutie, CD instalare. Bateria tine lejer 4-5 zile daca e folosit pentru vorbit si ascultat muzica mp3 sau radio. Il vand pentru ca mi-am luat alt telefon ca in rest sunt foarte multumit de el. Predare Personala in Bucuresti PRET: 130LEI |
Pachet complet: Telefon, incarcator, cablu de date, MemoryStick PRO DUO 512MB, hands-free walkman edition, cutie, CD instalare. Bateria tine lejer 4-5 zile daca e folosit pentru vorbit si ascultat muzica mp3 sau radio. Il vand pentru ca mi-am luat alt telefon ca in rest sunt foarte multumit de el. Predare Personala in Bucuresti PRET: 130LEI |
Anunt valabil!
|
VANDUT!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning