![]() |
Woofer Pioneer
Am un In Phase IPA601 --->4 ohmi, in punte: 1 x 200W RMS
si nu stiu ce sa aleg : Pioneer TS-W257F sau TS-W257D2 Pioneer TS-W257F * difuzor subwoofer 10" * diametru: 25cm * putere RMS: 250W * putere Max: 700W * raspuns in frecventa: 20Hz - 2.5KHz * sensibilitate: 92dB (1W/1m) * bobina din conductor de aluminiu Pioneer TS-W257D2 # difuzor subwoofer 10" # diametru difuzor: 25cm # putere RMS: 350W # putere Max: 1000W # impedanta: 2 x 2 ohmi # raspuns in frecventa: 18 - 600Hz # sensibilitate: 87dB (1W/1m) # con din polipropilena P.S.: vreau de 10" pentru ca asa am incinta si nu neaparat pioneer |
Re: Woofer Pioneer
Nu ai destula putere pentru niciunul dintre difuzoare. Cauta un difuzor mai slab ca putere. Altfel, risti sa-l arzi sau sa-l descentrezi.
|
ce firma?
|
DLS Reference W710 o parere ?
|
Daca zici ca ai incinta gata facuta trebuie sa alegi si in functie de ce volum ai incinta. Poti sa iei un subwoofer bun dar care sa cante prost in incinta ta. Ce volum are incinta ta si ce tip este ?
|
Cam 60 de l ,nu pot sa masor chiar acuma.Promit ca o sa pun exact maine.
|
e bass-reflex sau incinta inchisa ?
|
Incinta inchisa :d
|
Un subwoofer de 10" cere cam 20-25L in medie. Pentru un output mai mare poti sa maresti volumul dar sa il maresti la 60L mi se pare exagerat. Asteapta sa iti raspunda cineva care se pricepe la incinte. Parerea mea e ca e prea mare pentru orice subwoofer de 10" de putere mica.
|
Am masurat si are 45L sigur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning