Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf Mk3 TOX (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/185380-golf-mk3-tox.html)

jhunyboy 28-04-10 11:16

Golf Mk3 TOX

4 Attachment(s)
Cred ca a venit momentul sa-mi prezint si eu masinuta in aceasta sectiune a forumului :D

Gargaritza si-a facut aparitia pe mainile mele pe la sfarsitul lui 2008 "straight from Nemtia" cu urmatoarele dotari :

- an 1997 ultima luna de productie editie limitata Bon Jovi
- motorizare 1.6 mpi Marelli 75 cp
- Abs
- 2 airbaguri
- proiectoare
- oglinzi incalzite manuale
- geamuri manuale
- ceasuri albe 0-220
- faruri hella cu lupa model "ochelari"
- stopuri fumurii hella
- jante aliaj 14" model fabrica

jhunyboy 28-04-10 11:25

Re: Nasty Bitch - Golf Mk3 1.6 on the run

1 Attachment(s)
Au urmat primele modificari timide :D :oops:

Cu un mic ajutor din partea tatalui meu am schimbat axa cu came cu un model sport,injectoarele marite,evacuare cap coada fara catalizator toba si filtru sport sport.

Din cauza diferentei care am simtit-o la consum ulterior :shock: am revenit la dotarile stock ramanand in dotari doar toba sport

La exterior m-am dotat cu un kit xenon h1 si din cauza unor "binevoitori" care au jucat x si zero pe capota mea :rolleyes2 erau in voga capotele cu colant personalizat si m-am gandit sa incerc si io un model facandu-si aparitia pasarea phoenix :D

Incet incet fenomenu "tuning" mi se implementa si mai mult in sange :twisted:

jhunyboy 28-04-10 11:30

2 Attachment(s)
A urmat buza de vr6 un "must have" pe un golfuletz colantate semnalele ochi de pisica& proiectoare si o suspensie sport formata din amortizoare FK si arcuri sport KW

jhunyboy 28-04-10 11:34

3 Attachment(s)
Apoi un accident mi-a readus aminte ca totusi traim in Romania.. :D stand la semafor am simtit imbratisarea calda a unei dacii 1310 fara frane in spatele meu :D:D:D

Rezultat.. bara spate crapata..stop dreapta spart + aripa spate strambata

jhunyboy 28-04-10 11:39

5 Attachment(s)
Dar tot raul spre bine :D masinutza a revenit pe strazi cu un spoiler customizat, stop dreapta nou + plafon infoliat in negru si mai nervoasa ca oricand :D

jhunyboy 28-04-10 11:45

3 Attachment(s)
Masina si-a primit incalzarile mult asteptate dar odata cu ea si o alta buba :sad:

stand parcata pe faimosu "racari" in NOUA PARCARE :D data in folosinta micutza a fost surprinsa de un val get-beget tsunami de Bucuresti :lol:

jhunyboy 28-04-10 11:47

3 Attachment(s)
A urmat o deparazitare interna pana la sange :lol: + o sapuneala a tapiteriei :lol:

presarata cu mult soare si timp de asteptat

RideTheRiddle 28-04-10 11:50

dar masina asta nu a mai fost prezentata aici? sau ai avut farurile de vanzare parca? o stiu de undeva si nu stiu de unde sa o iau...
imi place foarte mult botul, farurile sunt dementiale, nu sunt eu chiar de acord cu phoenixul ala pe capota dar per total nu da rau. multa bafta in continuare si pastreaza bandourile :D

jhunyboy 28-04-10 11:52

1 Attachment(s)
Mult timp a trecut si nu se mai preconiza nici o "buba" la orizont knd bomba a cazut :-) avand o singura cheie..am reusit s-o pierd si in acelasi timp am aflat "competenta" celor de la midocar atunci cand vine vorba de o masina mai veche de 5 ani masina stand in ograda lor ptr o simpla cheie mecanica + programare cip aproximativ 2 luni jumate :shock::shock::shock:

jhunyboy 28-04-10 12:04

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3317236)
dar masina asta nu a mai fost prezentata aici? sau ai avut farurile de vanzare parca? o stiu de undeva si nu stiu de unde sa o iau...
imi place foarte mult botul, farurile sunt dementiale, nu sunt eu chiar de acord cu phoenixul ala pe capota dar per total nu da rau. multa bafta in continuare si pastreaza bandourile :D

nu a mai fost prezentata doar farurile au fost la vanzare :D si nu le mai am din pacate.. oricum continui prezentarea ca nu am terminat :lol:

sh bandourile raman 8)

jhunyboy 28-04-10 12:07

8 Attachment(s)
Avand mult timp la dispozitie de inactivitate am trecut pe documentat dandu-mi seama ca o luamsem usor spre "autovit tuning":-) dar cum o greseala nu se repeta de 2 ori sunt hotarat sa o iau pe calea cea dreapta adik cea a "clean lookului" :twisted:

Vor urma o pereche de jante noi,eliminarea pasarii pheonix dp capota ,spoilere si praguri custom "clean style" si trecerea la o culoare mata :twisted:

Poza cu starea actuala :D

P.S. farurile hella au fost schimbate :???:

jhunyboy 28-04-10 12:29

6 Attachment(s)
Mountain trip :D

JunKer_hP 28-04-10 16:59

destul de frumoasa ... farurile si stickerul/aerograful de pe capota nu da bine deloc , in rest masina arata super

jhunyboy 28-04-10 19:11

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3317977)
destul de frumoasa ... farurile si stickerul/aerograful de pe capota nu da bine deloc , in rest masina arata super

cunosc cunosc.. :rolleyes2 soon vor fi exterminate :D

jhunyboy 28-04-10 19:14

3 Attachment(s)
** New Wheels arrived ** :D

Urmeaza o curatare la sange a lor..au stat 2 ani pe tusa :|

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning