![]() |
Moderator pe sectiune
Salutare
Colegul nostru de forum NightRider a hotarat sa se retraga din activitatea de moderare a sectiunii Cluj .Ii multumim pt timpul pierdut pe sectiune si pt monca depusa , a fost sincer apreciata . Vrem sa folosim ocazia pt a recruta un nou membru in echipa de moderare a sectiunii . *Esti interesat sa te implici in moderarea sectiunii? *Ai ceea ce este nevoie pt a coordona elementul social al sectiunii? *Esti in stare cu un minim de efort sa manuiesti rolul de moderator? Daca raspunusul la intrebarile de mai sus este DA si daca crezi ca te potrivesti profilului , posteaza aici interesul tau. Saptamana viitoare probabil se v-a alege noul coleg in echipa de moderatori. Succes |
Re: Moderator pe sectiune
Salut,
As fi dispus si interesat sa devin moderator pe sectiunea Cluj. Pentru detalii astept sa fiu contactat. |
Ma inscriu...
|
*DA
*DA *DA |
Sunt interesat de acest post disponibil.
Citesc toate posturile de pe sectiunea clujului si nu doar atata, Sunt la calculator ~4h este cand am timp sa stau si mai mult , bine intales nu doar pe 4t. Am mai lucrat ca moderator cat si administrarea unor site`uri. |
Eu il propun pe tekno. :-)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
stiam yo ca inca mai am fani printre batrani... eu si ceausescu :lol: |
Quote:
|
mno daca tot ati votat tekno, votez si eu...cu toate ca oscilam intre tekno si piryboydriterkingsan ;))
|
:twisted:votat tekno
|
Ma inscriu si eu.Am mai fost moderator pe unele forumuri si adiministrator pe un site.
|
Daca imi aduc bine aminte , Tekno a renuntat el la functia de moderare , si , cred , userul este banat ..
Ontopic. Threadul ramane deschis pana sambata dupa care centralizam inscrisii |
atunci daca nu merge tekno merg pe TEAM_NAMO
|
Moderator pe sectiune
Suna tentant 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning