![]() |
UNKNOWN RACERS PLOIESTI.
Unknown racers filiala Ploiesti ia fiinta cu cateva luni in urma, si am decis ca dupa o perioada de timp sa deschid un thread pentru membri si cei interesati sa dea un sfat sau sa ne critice. Orice idee este bine venita.
Lista de membri: Costin - Vectra A 2.5 v6 175 cai. Adi - Vw Passat 1.9 TDI 131+ cai. Nasuc - BMW E36 1.8is Coupe 140 cai. Cristi - Accent 1.5 CRDI 110 cai. Manache - Golf MK3 Cabrio 1.8 8v 90 cai. Alex - Cielo 1.5 75 8v cai. Mircica - Fiat Stilo 1.4 12v 75 cai. Zycu - Logan 1.4Mpi 75 cai. Gigi - Fiat Punto 1.2 16v 80 cai. Cristi - Suzuki GSX-F 600. Sorin - Skoda Fabia 1.4 tdi 75 cai. Si o sa urmeze noi inscrieri. |
Re: UNKNOWN RACERS PLOIESTI.
30 Attachment(s)
Cateva poze cu masinile noastre, nu am cu toate masinile dar sper sa fac rost de ele sau sa le puna ceilalti membri.
O sa mai fac rost de poze si cu Vectra si cu Accentul. |
Nu e rau. Pasiunea si prietenia trebuie sa va tina stransi in "hora"
Bafta multa, sa vedem activi ;) |
Sa stii ca am fost destul de activi in ultima vreme.....se poate confirma.
|
Mie imi place skoda rosie :D
|
bun sa fim cat mai multi in gasca asa e frumos....
|
multa bafta...
PS...GKT-ul e frumusel rau de tot...f reusit pt un logan:D |
se aude bine nu i asa zycule?
|
se aude frate , ce ai uitat ?? cu tn am facut proba :p
Ms naughty Sxn, ti-ai facut mai multe conturi sa iti lauzi masina :))) |
te-ai gandit tu asa mia imi fac un sa te laud si pe tine....nu ma am fani:))
|
2 Attachment(s)
pun doar 2 poze!restu mai tarziu:twisted::twisted:
|
Incercati sa nu faceti chat :)
|
felicitari....dar vreau sa vad si eu vectra aia 2.5....plus o sesiune de paralele cand faceti am si eu o astra de 115 cai si vreau sa imi incerc norocu cu nas....sau cu cine o mai fii...dati-mi un pm
|
bah cu umbrela.....sa vii sa-ti dau un 1litru de ulei ca sa trage bine NE-muritorul:lol::lol::lol:
|
Dragi prieteni unknown am si eu o mica problema una mica micutza micutza de tot si tot odata si singura.Va roaga fratele vostru mai mare sa nu mai alergati bestiile pe lungimea aia la sala.Va rog eu mult de tot.Va cred ca varsta si puterea masinii va excita rau de tot dar nu acolo ca posibil sa faceti poc.Eu in prima instanta va rog dupa aia o sa iau vesta reflectorizanta pe mine si va trag pe dreapta.Si in loc de amenda va dau nana rau de tot.Cu speranta in suflet ca intelegeti un om batran va urez cat mai multe cupe
|
All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2025 4Tuning